Aλαφούζος: «Βγείτε δεύτεροι να βγούμε Champions League. Θα τιμωρήσουν τον Ολυμπιακό φέτος»


Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν οι δηλώσεις που έβγαλε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Goal News από την ομιλία του Γ.Αλαφούζου στους Ζέκα, Λαγό, Κοτσόλη και Μπεργκ, ούτε γνωρίζω πόσο δεδομένα έχει κάποια πράγματα στο μυαλό του ο Αλαφούζος αλλά ελπίζω αυτήν την φορά να μην γίνουν κι αυτές οι δηλώσεις ανέκδοτο. Γιατί και το καλοκαίρι περιμέναμε τιμωρία και πέρυσι και το καλοκαίρι του 2011 και πάντα το σύστημα δεν ενέπλεκε την δεύτερη ομάδα του Πειραιά σε καμία παράνομη υπόθεση, παρά την συνεχή παρουσία της σε όλες.

Το έχουμε ξαναπεί πως πλέον δύο δρόμοι υπάρχουν, αν θέλουμε ο Παναθηναϊκός να γίνει ξανά μεγάλος. Ή η
δικαιοσύνη τιμωρεί τον Ολυμπιακό για τις παράνομες ενέργειες του όλα αυτά τα χρόνια ή βρίσκεται ένας λεφτάς και παίρνει τον Σύλλογο είτε βουτώντας στα σκατά είτε υπερκαλύπτωντας τις διαφορές που υπάρχουν με μεγάλα ποσά. Τρίτη οδός δεν υπάρχει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παρά τις τιμωρίες, πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει απ΄το χέρι μας για να βγούμε δεύτεροι στην κανονική περίοδο, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών. Διότι αναμένουμε σημαντικές εξελίξεις στα δικαστικά ζητήματα εντός της χρονιάς και περιμένω πως θα υπάρξει τιμωρία του Ολυμπιακού για το θέμα της εγκληματικής οργάνωσης. Αυτή τη φορά θα γίνουν πολλά πράγματα. Και βεβαίως πρέπει να τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε το Κύπελλο»

Σχόλια