Στο στόχαστρο ο Κότον;



Σύμφωνα με το sdna ο Παναθηναϊκός εξετάζει πολύ έντονα την περίπτωση του 23χρονου Αμερικάνου γκαρντ Μπράις Κότον, που αγωνίζεται στην D-League με την φανέλα της θυγατρικής ομάδας των San Antonio Spurs.

To ρεπορτάζ του site:


O 23χρονος Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Παναθηναϊκού, αγωνίζεται με τη φανέλα των Όστιν Σπερς στο NBDL και στη φετινή σεζόν μετράει 21,7 πόντους, 4 ασίστ και 3,3 ριμπάουντ ανά ματς (33 λεπτά στο παρκέ ανά παιχνίδι), έπειτα από τρεις συμμετοχές με τη θυγατρική ομάδα των Σαν Αντόνιο Σπερς στα παρκέ της D-League.

Ωστόσο, στην καριέρα του ο Κότον έχει εμπειρίες και από τον «μαγικό κόσμο». Κι αυτό γιατί τη σεζόν 2014-2015, ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ είχε παίξει με τους Τζαζ σε 15 παιχνίδια. Στη σύντομη θητεία του στην ομάδα της Γιούτα είχε 5,3 πόντους, 1,2 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 10' παρουσίας του στο ΝΒΑ.

Νωρίτερα πάντως, ο ύψους 1,83μ. άσος είχε περάσει μια τετραετία (2010-2014) στο Providence College, που είχε συνολικά μέσο όρο 15,2 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 3 ασίστ ύστερα από 130 παιχνίδια, όμως δεν έγινε pick από κάποια ομάδα στο draft του 2014.

Στα scouting reports του αναφέρεται πως μπορεί να σκοράρει τόσο από μέση απόσταση όσο και με drive, είναι καλός δημιουργός, βρίσκει τους ψηλούς της ομάδας του και τους φτιάχνει παιχνίδι, ενώ παράλληλα παίζει καλά και στο τρανζίσιον.

Δείτε τον σε δράση:





Σχόλια