H...καταναγκαστική συνήθεια

Aυτός ο κόσμος αξίζει ΠΟΛΥ περισσότερα

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να κοντράρει στην έδρα του τον Ολυμπιακό και ηττήθηκε με 4-14. O κόσμος γέμισε το κολυμβητήριο στα Ιλίσια αλλά δυστυχώς παρακολούθησε για ακόμη μια φορά ένα έργο που ήξερε εξαρχής την έκβαση του.

Είναι όμορφο να είσαι εκεί και στις λύπες, αλλά είναι δύσκολο να είσαι
Παναθηναϊκός και να πρέπει να πείσεις τον εαυτό σου πως δεν μπορείς να κερδίσεις τον αιώνιο σου αντίπαλο. Κι ας μιλάμε για ένα άθλημα που ποτέ δεν είχαμε ιδιαίτερη παράδοση.

Οκτάλεπτα: 1-4, 0-3, 2-6, 1-1

Παναθηναϊκός (Λοράντος): Πρίμορατς 2, Κόνγουεϊ 1, Βιτέλας 1.

Ολυμπιακός (Βλάχος): Δελακάς 2, Μυλωνάκης 1,Φουντούλης 5, Γεννηδουνιάς 1, Βλαχόπουλος 3, Κολόμβος 1, Ντόσκας 1

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του αγώνα από το Panathinaikos24:

Στα πρώτα τρία λεπτά της αναμέτρησης ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε καλά στην πισίνα, με τον Ολυμπιακό μάλιστα να προηγείται 2-0 με τον Δελακά.

Οι παίκτες του Λοράντου άσκησαν πίεση και κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 με τον Πρίμορατς.

Μία αντεπίθεση όμως των «ερυθρολεύκων», ήταν αρκετή για να γίνει το 3-1, με τον Παναθηναϊκό να… ψάχνει τρόπους αντίδρασης. Οι φιλοξενούμενοι, έχοντας την κατοχή της μπάλας πέτυχαν και τέταρτο γκολ, με σκόρερ τον Φουντούλη, με το 1-4 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου οκταλέπτου.

Ο Τέο Λοράντος ήταν έξαλλος με την εμφάνιση των παικτών του,. προσπαθώντας να τους…. αφυπνίσει!

Κατοχή, χωρίς… γκολ

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να δίνει δυναμικό παρών στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο, οι «πράσινοι» μπήκαν αποφασισμένοι να ανατρέψουν την κατάσταση, πραγματοποιώντας συχνές… επισκέψεις στην περιοχή του Ολυμπιακού, χωρίς ωστόσο να αποδεικνύονται και… καρποφόρες.

Από την «αντίπερα όχθη», οι φιλοξενούμενοι με μία αντεπίθεση έκαναν το 5-1 με τον Γεννηδούνια.

Αν και η κατοχή συνέχισε να ανήκει στον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που αύξησε την υπέρ του διαφορά (6-1) με τον Γέσε.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Φουντούλη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 7-1. Οι «πράσινοι» συνέχισαν να παρουσιάζουν πρόβλημα στο σκοράρισμα, ο Λοράντος να συνεχίζει τις… παρατηρήσεις.

Η έναρξη του τρίτου οκταλέπτου συνέχισε να βρίσκει πίσω στο σκορ τον Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να σκοράρει αρκετά νωρίς με τον Φουντούλη, κάνοντας το 8-1. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης λίγα λεπτά αργότερα αύξησε τη διαφορά σε 9-1.

Ο Παναθηναϊκός, έδειχνε να μη μπορεί να αντιδράσει, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 12-1, (Βλαχόπουλος, Φουντούλης, Κολόμβος).

Οι «πράσινοι», ωστόσο, κατάφεραν να μειώσουν σε 2-12 με σουτ Κόνγουει από μακρινή απόσταση. Στη συνέχεια ο Ντόσκας έκανε το 13-2, με τον Βιτέλα από την περιφέρεια σε 3-13, όπου ήταν και το αποτέλεσμα του τρίτου οκταλέπτου.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο ο Παναθηναϊκός με σκόρερ τον Πρίμορατς μείωσε σε 4-14.

Ο κόσμος της ομάδας, αξίζει να σημειωθεί, πως είχε δημιουργήσει πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο.

O Παναθηναϊκός παρά τις αρκετές φορές που βρέθηκε στην επίθεση με παίκτη παραπάνω, δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί.

Σχόλια