Θέλουν να μικρύνουν τον Παναθηναϊκό σε όλα τα επίπεδα!



Κάποτε μας λέγανε τρελούς και ότι βλέπουμε φαντάσματα. Πλέον είναι ξεκάθαρο και όποιος δεν το βλέπει ή είναι χαζός ή εθελοτυφλεί.

Το κράτος θέλει να έχει την δικιά του Ντιναμό και αυτή βολεύει να είναι στον Πειραιά, αφού ο λαός του Ολυμπιακού αρκείται με τίτλους για να παίζει το παιχνίδι του συστήματος και να δημιουργεί μαξιλαράκι ασφαλείας σε ανθρώπους που θέλουν να κάνουν ξέπλυμα χρήματος.

Και όλα δούλευαν και
δουλεύουν ρολόϊ. Οι Βαρδινογιάννηδες και οι Γιαννακόπουλοι δεν αποτελούσαν ποτέ πρόβλημα, μιας και οι πρώτοι βοηθούσαν αυτήν την κατάσταση και οι δεύτεροι δεν απειλούσαν με το μπάσκετ.

Μόνο πρόβλημα σε αυτό το έργο αποτελεί ο κόσμος του Συλλόγου που αρνείται να βλέπει τον Παναθηναϊκό δεύτερο. Τους χαλάει τα σχέδια αφού έτσι βγήκαν 40.000 στους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας ειρηνικά και σε κάθε "ευκαιρία" όπως σήμερα βγαίνει και αλλιώς δημιουργώντας χάος σε κεντρικούς δρόμους της.

Για να καταποολεμηθεί λοιπόν αυτή η ενοχλητική παράμετρος πρέπει να μην υπάρχουν Παναθηναϊκά "κοιτάσματα" που ενιχύουν τα συναισθήματα υπερφάνειας.

Ποια είναι αυτά;

Το ανοικτό και κλειστό γήπεδο της Λεωφόρου,

Πήγανε να μας πάρουν την ιστορία μας γκρεμίζοντας την αλλά δεν τα κατάφεραν. Κυνηγάνε πλέον την ακαταλληλότητα της και αυτό είναι ολοφάνερο. Στον Τάφο του Ινδού το πετύχανε με αποτέλεσμα να αγωνίζεται εκεί μόλις το μπάσκετ γυναικών.

Έχει πάρει σειρά η Λεωφόρος...

Για κάποιους αυτά μπορεί να είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Για μένα είναι η σκληρή πραγματικότητα.

Σχόλια