Εξοντώστε μας, ενώστε μας!



Το Σαββατιάτικο στήσιμο πέρασε, τα ΜέσαΜαζικήςΚαταστροφής ξεφτίλισαν την αλήθεια με κάθε τρόπο, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απειλείται με εξωντωτικές ποινές και ο κόσμος του Συλλόγου ακόμη δεν έχει ηρεμήσει.

Χωρίς αναλύσεις και πολλά-πολλά...το 2008 οι Παναθηναϊκοί γίνανε μια γροθιά και κατέβηκαν στους δρόμους για να διώξουν τους Βαρδινογιάννηδες. 40.000 κόσμος. Για να κατέβει τόσος κόσμος έπρεπε η ομάδα να φάει τεσσάρες από τον γαύρο και τον όφη. Έγινε αυτό και νιώσανε μέχρι και οι πιο άνιωθοι και είδαν την αλήθεια.

Σήμερα η κατάσταση είναι
διαφορετική, αφού πλέον έχεις να αντιμετωπίσεις πολλά περισσότερα μέτωπα. Ένα ολόκληρο σύστημα που δουλεύει άρτια εδώ και δύο δεκαετίες.

Αν λοιπόν θέλουμε να είμαστε περισσότερο από το 2008 σε αυτό που...έρχεται, τότε παρακαλάτε να μας εξοντώσουν στις ποινές, να νιώσουν όλοι οι Παναθηναϊκοί τι έργο παίζεται και τον σκοπό που έχουν να μας μικρύνουν.

Τελειώστε μας με ποινές και ο υπερήφανος λαός του Παναθηναϊκού θα σας τελειώσει.

Αν ο κόσμος δεν περιοριστεί σε μια πορεία και όλες οι διοικήσεις μας πράξουν διαφορετικά και αφήσουν τα συνηθισμένα, τότε θα ζήσουμε πραγματικά διαφορετικές καταστάσεις.

Σχόλια