Αφήνει την κάθαρση στο ποδόσφαιρο ο ΣΥΡΙΖΑ για κάποια άλλη ζωή. Προέχει η επανασύσφιξη σχέσεων με τον Μαρινάκη


Στον Σταύρο Κοντονή δεν άρεσε η τιμωρία της ΕΕΑ στον Β.Μαρινάκη, οι σύμβουλοι του και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μειοψήφισαν και μπροστά μας έπεσε και η παραπάνω -αγνώστου χρόνου- φωτογραφία με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τρώνε στο ίδιο τραπέζι.

Αν τα παραπάνω είναι οι
προετοιμασίες για αυτά που έρχονται, μόλις καταλάβαμε τι θα γίνει και με αυτήν την κάθαρση...

Η μόνη ελπίδα είναι ο κόσμος του Συλλόγου. Αλλά κι αυτός έσπασε, χάθηκε και αδιαφορεί.

ΥΓ: Πριν πολλά χρόνια, κάποιος μου είχε αναλύσει το σκεπτικό σχετικά με την αβάντα του κράτους στον Ολυμπιακό. Τότε τον θεώρησα υπερβολικό, τώρα απλά βλέπω το έργο να παίζεται μπρος στα μάτια μου.

" Η Ελλάδα είναι μικρή χώρα και στον αθλητισμό δεν μπορεί να έχει πάνω από μια ισχυρή ομάδα. Χρειάζεται μια ομάδα με κόσμο που να μην ρωτάει πολλά, να μην βάζει πάνω από τα πρόσκαιρα αποτελέσματα διάφορες ιδεολογίες και να μην έχει ίχνος ρομαντισμού. Έτσι θα μπορούν να γίνονται πιο άνετα οι δουλειές. Η Ντιναμό Πειραιά θα αποτελεί την ομάδα του κράτους σε όλα τα επίπεδα, οι άλλοι θα είναι κομπάρσοι και η ζωή θα συνεχίζεται..."

ΥΓ2: Στις 21/11 γιατί να λάβουμε μέρος πάλι σε αυτήν την παράσταση; Να κερδίσουμε και να παραμυθιαστούμε; Να χάσουμε και να τα γαμήσουμε όλα; Να έρθουμε ισοπαλία και να κάνουμε αγωνιστικές αναλύσεις; Δεν πρέπει να παίξουμε με τους κλέφτες.

Σχόλια