Το συλλαλητήριο στην Βουλή ΔΕΝ αναβάλλεται!



Επειδή πολλά ακούγονται και αρκετές δεύτερες πιο...λογικές σκέψεις κάνουν την εμφάνιση τους, να παραθέσω μια άποψη.

Αν μια πιο
χαλαρή τιμωρία για το πρωτοφανές στήσιμο που έγινε το προηγούμενο Σάββατο, μια φήμη για τον Πατέρα (που είναι σχεδόν γεγονός) και μια καθυστέρηση στην ημερομηνία είναι ικανά να αναβάλλουν το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην κόκκινη χούντα, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Αν περιμένουμε την ΠΑΕ και την ΚΑΕ να μας δείξουν το σωστό, τότε καλό μας βράδυ. Αν περιμένουμε την Θύρα 13 να μας ανάψει την σπίθα και δεν την έχουμε δει στο...on εδώ και καιρό, τότε ας κοιταχτούμε στον καθρέφτη.

Το 2008 μπορεί κάποιοι Παναθηναϊκοί να είχαν αντίθετη άποψη για την άμεση αναγκαιότητα φυγής των Βαρδινογιάννηδων. Το 2015 δεν γίνεται να υπάρχουν Παναθηναϊκοί που να μην βλέπουν την ματαιοδοξία και τις καταστροφικές τάσεις του κόκκινου παρακράτους. Αν δεν τα βλέπουν, τότε δεν είναι Παναθηναϊκοί.


Το συλλαλητήριο στην Βουλή δεν αναβάλλεται, ούτε μετατρέπεται. Μια ζωή στην κόντρα έχουμε μάθει και δεν κάνουμε εκπτώσεις στις αξίες και στα ιδανικά μας. Αν έστω το σκεφτόμαστε, τότε να αλλάξουμε σύμβολο και χρώματα...

Σχόλια