Πως αλλιώς θα μας κερδίσετε...


Ξεκινήσατε την αυτοκρατορία σας με διαιτητικά εξόφθαλμα λάθη (Παπουτσέλης, Παπαδάκος, Eυθυμιάδης)..

Αφού γίνατε το αφεντικό του Ελληνικού ποδοσφαίρου και τα πράγματα είχαν ζορίσει μιας και έπρεπε για να πάρετε τον Ελληνικό τίτλο να κερδίσετε μια ομάδα που διεκδικούσε τον Ευρωπαϊκό, έπρεπε να βάλετε στο κόλπο την Ελληνική Αστυνομία και τον τότε Αττικάρχη με τον πρόεδρο της ΕΠΑΕ στο κόλπο. Και να μάθουμε τότε πως στήνεται μια "Ριζούπολη"..

Ύστερα όταν οι
αγώνες γινόντουσαν σε άκυρες αγωνιστικές -και με αντίπαλη διοίκηση αδιάφορη να βγάζει στην φόρα τις βρωμιές σας- τα διαιτητικά εγκλήματα μετατράπηκαν σε απλά ανθρώπινα λάθη που η κοινή γνώμη θα θεωρούσε μικρότητα να ασχοληθεί με αυτά..

Όταν αλλάξατε πρόεδρο (για ιδιοκτήτη δεν είμαι σίγουρος) έπρεπε και αυτός με την σειρά του να κάνει επίδειξη δύναμης. Με λίγο άκομψο τρόπο. Μη καταλογισμό πέναλτι, ακύρωση γκολ και μέτρημα ενός άλλου. Και όλα αυτά κατά μας..

Έπειτα φέρατε ξανά στο προσκήνιο την ΕΛΑΣ και είπατε να εκμεταλευτείτε προς όφελος σας την οργή του κόσμου του Συλλόγου. Χιλιάδες αστυνομικών, ξύλο από τα τρένα μέχρι το γήπεδο, διακοπή αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο και νίκη στα χαρτιά..

Ε φέτος είπατε να παίξετε πάλι το ίδιο έργο, απλά να μην ξεκινήσετε καν το παιχνίδι  και βάλετε σε κίνδυνο το σερί νικών σας και το όνειρο του αήττητου..

Μας έχετε κερδίσει με όλους τους τρόπους...

Σχόλια