Ας μιλήσουμε για μπάλα, να ξεχάσουμε το παρακράτος. Βολεύει...



Ο Παναθηναϊκός του Στραματσόνι φάνηκε λίγος για την Θεσσαλονίκη και πρόσθεσε ακόμη μια γκέλα στην φετινή του σεζόν. Μια γκέλα που δεν είναι έκπληξη, αφού η ομάδα δεν βλέπεται σε γενικές γραμμές. Μια γκέλα που είναι παντελώς αδιάφορη όσο το πρωτάθλημα παίζεται με τους όρους του κόκκινου παρακράτους και η εγκληματική οργάνωση ζει και βασιλεύει στο Ελληνικό ποφόσφαιρο.

Ή για να το πω και αλλιώς. Αν ο Παναθηναϊκός κέρδιζε σήμερα τον Ηρακλή δεν θα διεκδικούσε κανένα πρωτάθλημα, γιατί το προηγούμενο Σάββατο δεν σε άφησαν ούτε να παίξεις για να σου δείξουν πως είσαι ανύμπορος να δημιουργήσεις προβλήματα στο κατεστημένο τους. Ούτε σήμερα που έχασε γίνεται λιγότερο φαβορί για να ξαναβγεί δεύτερος και να βολεύει τον μόνοφθαλμο Ολυμπιακό, που θα μας βλέπει απλά να επιβιώνουμε και να θεωρούμε επιτυχία με την πάροδο του χρόνου όλο και περισσότερο την δεύτερη θέση.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού οφείλει να μην δηλώσει απών στο ιστορικό συλλαλητήριο που πρέπει να γίνει πραγματικότητα μέσα στις επόμενες μέρες. Να δει το δάσος και να μην επιτρέψει να του αποσπάσουν την προσοχή τα ΜΜΕ που θέλουν να του πουλάνε μιζέρια.

Σχόλια