Οι 5 καλύτερες και χειρότερες μέρες του Αναστασίου (vids)


Όταν ένας προπονητής κάθεται στον πάγκο της ομάδας για σχεδόν 3 χρόνια, σίγουρα αυτό από μόνο του δημιουργεί μια ιστορία.

Ο Γιάννης Αναστασίου σε 118 επίσημους αγώνες που έκατσε στον πάγκο της ομάδας μας είχε 66 νίκες, 24 ισοπαλίες και 28 ήττες.

Πάμε να θυμηθούμε το top5 των καλύτερων και χειρότερων στιγμών του:


5 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ

1. Το 0-3 στο Καραϊσκάκη



Mια υποδειγματική εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό, που λίγες μέρες πριν είχε κερδίσει με 2-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Παναθηναϊκός πέτυχε την μεγαλύτερη σε εύρος εκτός έδρας νίκη στην ιστορία των ντέρμπι.


2. Η τεσσάρα στον τελικό κυπέλλου 



Το "θαύμα" ολοκληρώθηκε και ο Παναθηναϊκός που στην αρχή της χρονιάς για πολλούς θα υποβιβαζόταν στην Β Εθνική, έκανε μια εμφάνιση αντάξια για τελικούς και ισοπέδωσε τον Πάοκ με 4-1.


3. Ο επαναληπτικός με τον Όφη



Το πρώτο ματς που η ομάδα έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο και οι παίκτες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου και μασούσαν σίδερα απέναντι στον Όφη και στο εις βάρος τους 1-0 του πρώτου αγώνα στην Κρήτη. Η ιδανική εμφάνιση με την ιδανική ατμόσφαιρα.


4. Το 2-1 με τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο



Ο Παναθηναϊκός κυνηγούσε τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα κόντρα σε Θεούς και δαίμονες, πήγαινε για ένα αποτέλεσμα και το πήρε. Η συνέχεια γνωστή...


5. Το 1-1 στην Ολλανδία


PSV 1 - 1 Panathinaikos Highlights HD Europa... από troublemakers41

Η νέα ομάδα του Αναστασίου έβγαινε στην Ευρώπη, προερχόταν από δύο ήττες και στην Ολλανδία πραγματοποίησε μια αντάξια εμφάνιση του ονόματος του Συλλόγου, παίρνοντας αποτέλεσμα και δείχνοντας πως το ταβάνι μπορεί να ανέβει λίγο παραπάνω.



5 ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ

1. Ο αποκλεισμός από την Καμπάλα



Μακράν η χειρότερη Ευρωπαϊκή βραδιά του Παναθηναϊκού, με αποκλεισμό μέσα στην έδρα του από μια ομάδα του Αζερμπαϊτζάν που δεν μετρούσε καλά-καλά 10 χρόνια ζωής.


2. Η εκδρομή στο Εστορίλ















Ο Παναθηναϊκός περιμέναμε να φορέσει το Ευρωπαϊκό του κοστούμι απέναντι στην άσημη Εστορίλ, όμως η ομάδα πήγε στην Πορτογαλία για τουρισμό, πραγματοποιώντας μια άθλια εμφάνιση και γνωρίζοντας μια ντροπιαστική ήττα με 2-0.


3. Η τριάρα στην Νέα Σμύρνη



Η πρώτη σοβαρή γκέλα στο δεύτερο επίσημο ματς του Αναστασίου. Μια ήττα που φόβισε και δημιούργησε εφιάλτες για την συνέχεια, που ευτυχώς δεν γίνανε πραγματικότητα.


4. Ο αποκλεισμός από την Ξάνθη



Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί στην Λεωφόρο το 1-1 στην Ξάνθη, κατέβηκε για να μην χάσει με νοοτροπία μικρής ομάδας και τελικά έχασε και αποκλείστηκε από τηνσυνέχεια του Κυπέλλου.


5. Ο αποκλεισμός στο Μπριζ



Μια χρονιά γεμάτη όνειρα, ένα θετικό αποτέλεσμα για καβάτζα, ένα σωστό πρώτο ημίχρονο και ένας αποκλεισμός στο δεύτερο με κατεβασμένα τα χέρια και τσακισμένη την ψυχολογία.

Σχόλια