Ακόμα απροστάτευτοι

Μόνο τα πρόσωπα αλλάζουν

Πριν το ματς γίνεται γνωστός ο ορισμός διαιτητή από την ΚΕΔ.
Η ΠΑΕ μέσω κύκλων της εκφράζει την δυσανασχέτηση της σχετικά με την επιλογή αυτή.
Στο ματς ο διαιτητής δεν σφυρίζει πέναλτι-μαρς υπέρ μας.
Οι επόπτες κόβουν λανθασμένα δύο επιθέσεις μας που μπορούν να γίνουν επικίνδυνες.
Ενώ έχουμε την κατοχή της μπάλας, τα φάουλ και οι κάρτες είναι αντιστρόφως ανάλογες.
Με την λήξη του ματς προπονητικό επιτελείο και παίκτες έχουν παράπονα από την διαιτησία και κάνουν δηλώσεις για αυτήν.
Τα ΜΜΕ της χώρας γράφουν για αρνητική διαιτησία εις βάρος του Παναθηναϊκού.
Η ΠΑΕ κάνει γνωστό πως πως έχει παράπονα από τον διαιτητή και θα λάβει τα μέτρα της.


Τα παραπάνω γεγονόταν με την
συγκεκριμένη ακολοθία λάβανε χώρα πριν και μετά το ματς με την Ξάνθη. Πείτε μου τι άλλαξε και εξηγήστε μου γιατί θα έπρεπε να αισθάνομαι έκπληξη ή να δυσαναασχετώ περισσότερο από την προηγούμενη φορά.

Οι διαιτητές σφυρίζουν περισσότερο αρνητικά παρά ουδέτερα τον Παναθηναϊκό και η ομάδα κατεβαίνει στα γήπεδα βρίσκοντας περισσοτερους από 11 αντιπάλους για ακόμη μια σεζόν.

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού μέχρι στιγμής δείχνει αδυναμία στην προστασία της ομάδας και τον έλεγχο των μαγειρεμάτων κατά της. Και αυτό είναι το δάσος.

Μπορεί ο Αλαφούζος να έχει κάνει τόσα, όσα καμία άλλη διοίκηση στο παρελθόν σχετικά με την ελεγχόμενη από τον Ολυμπιακό διαιτησία αλλά το αποτέλεσμα δεν αλλάζει και ο Παναθηναϊκός ακόμη κυνηγιέται. Ο τρόπος προσέγγισης του Αλαφούζου μπορεί για τους μεν να είναι ο σωστός και για τους δε ο λάθος αλλά σίγουρα είναι χρονοβόρος. Γίνονται βήματα αλλά η κατάσταση δεν διαφοροποιείται σημαντικά.

Η ομάδα πρέπει να αντιμετωπίζει τις "εξωτερικές δυνάμεις" εκτός από τα εσωτερικά της προβλήματα και τις περιόδους κρίσης. Και γνωρίζουν άπαντες πως έτσι δεν πρόκειται να αντέξει. Όπως ξέρουμε πως στην επόμενη ευκαιρία πάλι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τα...ανθρώπινα λάθη, έτσι ξέρουμε κατά πάσα βεβαιότητα και την κατάληξη αυτού του πρωταθλήματος.

Σχόλια