Είναι καλύτεροι από την Ξάνθη;

To περυσινό ήταν υπεραρκετό για να μην σταματήσει το σερί...γκελών
Στην έδρα που έχουμε να κερδίσουμε 3 χρόνια, τα παλικάρια μας θα αποδείξουν αν μπορούν, αν το χουν, αν είναι καλύτεροι τέλος πάντων από την αποδυναμωμένη φέτος Ξάνθη. Ένα ματς-κριτήριο για προπονητή και παίκτες καθώς αν δεν κερδίσουν τότε πάνε με τουλάχιστον 2 απώλειες στα ντέρμπι που έρχονται και θα κρίνουν κατά ένα μεγάλο ποσοστό την έκβαση του πρωταθλήματος.

Δεν έχουν
δικαιολογίες να μπουν χαλαροί καθώς έτσι μπαίνουν από την αρχή της σεζόν. Δεν έχουν δικαίωμα να...αδικήσουν τους εαυτούς τους, αφού τους αδικούν από τον Ιούλιο. Δεν επιτρέπεται να κάνουν μια "γκέλα που είναι μέσα στο πρόγραμμα" γιατί έχουν κάνει τρεις που μας έχουν πληγώσει.

Ο στόχος είναι η νίκη και για να την πάρουν ξέρουν εξαρχής πως πρέπει να παίξουν δυνατά και αντιμέτωποι τους πιθανότατα θα είναι και οι διαιτητές του συστήματος. Επίσης ξέρουν πολύ καλά πως σε αυτό το ματς -παρά τα όσα λέει η ΠΑΕ- μπορεί να παίζεται και το "κεφάλι" του Αναστασίου.

Έτσι λοιπόν δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην δείξουν στον κόσμο πως θα τα δώσουν όλα και θα πάρουν το διπλό.

Στην έδρα της Ξάνθης είναι διαχρονικά μια όχι εύκολη αποστολή το διπλό, όμως αυτό το ματς ανέκαθεν αντιμετωπιζόταν ως μια "νίκη προγράμματος" και όχι κάτι άλλο. Αν οι παίκτες θεωρούν πως πάνε να πετύχουν κάποια υπέρβαση και χρειάζεται να δώσουν το 101% για να λυγίσουν την ομάδα του Πανόπουλου, τότε πρέπει να αναθεωρήσουν -μαζί και εμείς- για το αν πρέπει να φοράνε την φανέλα της ομάδας μας.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει το διπλό στην Ξάνθη και οι παίκτες να αποδείξουν το αυτονόητο, πως είναι καλύτερη ομάδα από τους Ακρίτες. Αν δεν καταφέρουν να φύγουν νικητές, τότε θα πρέπει να γίνονται πιο έντονες οι σκέψεις αν οι παίκτες θέλουν να διώξουν τον Αναστασίου. Γιατί θεωρητικά το ματς -κι ας έχει πάρει ο Λουτσέσκου την ταυτότητα του Αναστασίου- το κερδίζεις και χωρίς προπονητή. Ειδικά τώρα που η κατάσταση είναι στην κόψη του ξυραφιού και οι παίκτες πρέπει να βγάζουν έξτρα πάθος.


ΥΓ: Αν δεν μας αφήσει η διαιτησία να κερδίσουμε, τότε ο Αλαφούζος να κοιταχτεί στον καθρέφτη και να ρωτήσει τον εαυτό του αν ήξερε, όταν αποφάσιζε η ομάδα να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα, πως θα την έσφαζαν ξανά στην πρώτη ευκαιρία.

Σχόλια