Επιβεβαίωσε πως έχει περισσότερο εχθρό από φίλο την Uefa

Θοδωρής και Σάββας Θεοδωρίδης μαζί με τον Πλατινί στην Μύκονο πριν δύο καλοκαίρια...

Μετά την απόφαση-πρόθεση της Uefa να μην τιμωρήσουν τον Ολυμπιακό με αποβολή από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω της εμπλοκής του προέδρου του στα στημένα, βγήκε χθες και η απόφαση του Cas που ταυτίζεται με αυτήν της ομοσπονδίας του Πλατινί και αφήνει ανοιχτό παράθυρο αποκλεισμού εφόσον προχωρήσουν οι έρευνες.

Το θέμα που προκύπτει είναι πως ο Παναθηναϊκός μόλις απέκτησε έναν "εχθρό". Η οικογενειακή σχέση του στενότατου συνεργάτη του προέδρου της Uefa με τον Σάββα Θεοδωρίδη (πατέρας-γιος) τελικά φαίνεται πως παίζει καταλυτικό ρόλο στην συγκεκριμένη υπόθεση. Γιατί όταν ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης (;) του Ολυμπιακού κατηγορείται για κακουργήματα (όχι ένα και δύο) και  η Uefa δεν βλέπει να εμπλέκεται πουθενά τότε κάτι...μη νορμάλ συμβαίνει.

Πλέον παίχτηκε και το ζάρι της Uefa και έβγαλε ασσόδυο. Μόνες ελπίδες η Ελληνική Δικαιοσύνη να τρέξει τις αποφάσεις που θα οδηγούν σε δικαστήρια ή να βρεθούν τα εκατομμύρια στην ΠΑΕ και να κερδίσουμε την ισονομία με αυτά.

Η Uefa απέδειξε πως μόνο αν δει μέσα στο κελί τον Β.Μαρινάκη θα πειστεί για εμπλοκή αυτού και της ομάδας του στα στημένα. Ασχέτως αν στις υπόλοιπες περιπτώσεις αποβολής ομάδων δεν περίμενε μέχρι τότε...


: Οι Ελληνικές ομάδες τα τελευταία χρόνια δεν έχουν καλές διαιτησίες στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Μην σας κάνει εντύπωση αν ο Παναθηναϊκός βιώσει κάνα χειρουργείο στα επόμενα ματς. Πρέπει να...μάθει να μην αμφισβητεί την Uefa.

Σχόλια