Διαμαντίδης: «Θα πάμε καλύτερα φέτος»

Από την σημερινή πρώτη προπόνηση
«Ξεκινάει μία καινούρια χρονιά. Σίγουρα έχουν έρθει πολλοί παίκτες και νέος προπονητής. Θα είναι μία δύσκολη αρχή, όπως κάθε φορά όταν αλλάζει η ομάδα κι έρχεται ένας καινούριος προπονητής. Θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε στο στιλ παιχνιδιού που θέλει. Περιμένουμε και τον προπονητή και τα άλλα παιδιά που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες. Θα είναι μία δύσκολη αρχή, αλλά όπως πάντα θα δουλέψουμε μέσα στο γήπεδο για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατό πιο ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα, το Κύπελλο και την Ευρωλίγκα».

Για τον
απαιτούμενο χρόνο προσαρμογής που θα χρειαστούν οι μεταγραφές τόνισε ότι, «Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος. Είναι λογικό. Η ομάδα θέλει στο πρώτο επίσημο παιχνίδι να είναι όσο το δυνατό πιο έτοιμη. Αυτός νομίζω πως είναι ο στόχος».

Επίσης ο Διαμαντίδης σχολίασε και τους αρκετούς νεαρούς συμπαίκτες του οι οποίοι πρωταγωνίστησαν το καλοκαίρι με τις μικρές Εθνικές ομάδες...  «Σίγουρα. Πρώτα από όλα περιμένουν οι ίδιοι. Περιμένει η ομάδα. Αυτό που θέλω να πω είναι πως πρέπει να βοηθήσουμε και να προστατέψουμε αυτά τα παιδιά. Πολύ μεγάλο ρόλο παίζετε κι εσείς (σ.σ. οι δημοσιογράφοι). Εύχομαι αυτός ο ρόλος να προστατέψει αυτά τα παιδιά με προσοχή και σύνεση. Κι εμείς πρέπει να προστατέψουμε αυτά τα παιδιά και οι προπονητές, αλλά κι εσείς παίζετε πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό και πρέπει να το κάνετε. Σίγουρα περιμένουμε από τα παιδιά να παίξουν και να βοηθήσουν την ομάδα και νομίζω πως κι αυτό θα γίνει».

Ολοκληρώνοντας αναφέρθηκε και στους στόχους της σεζόν που ξεκινά, «Δεν μπορώ να απαντήσω αυτή την στιγμή. Βλέπω παίκτες που είναι εγνωσμένης αξίας και θα μας βοηθήσουν κ κι έναν προπονητή που έχει δείξει την δουλειά του με την εθνική ομάδα. Σίγουρα για όλους θα είναι κάτι διαφορετικό, αλλά πιστεύω πως θα πάμε καλύτερα από πέρσι»

Σχόλια