Κάνουμε μεταγραφές αλλά δεν παίζουν στα πιο σημαντικά ματς!


Ένα παράδοξο κρύβουν τα δύο αποτελέσματα που φέρανε πέρυσι και φέτος τον αποκλεισμό μας στον Γ προκριματικό του Champions League. Ούτε στον επαναληπτικό με την Σ.Λιέγης, ούτε σε αυτόν στο Μπριζ η ομάδα μας δεν πήρε βοήθειες από τις μεταγραφές της!

Συνήθως λένε πως οι
καλές μεταγαφές γίνονται τα καλοκαίρια για να έχουν χρόνο να προσαρμοστούν με την νέα τους ομάδα και να την ανεβάσουν επίπεδο. Σίγουρα κανένας δεν μπορεί να προδικάσει πως η Χ ή η Ψ μεταγραφή θα πετύχει. Όμως η λογική λέει πως γίνονται για να βελτιωθεί η ομάδα.

Κοιτώντας την σημερινή ενδεκάδα διαπίστωσα πως μόλις ο Βέμερ ήταν η μόνη νέα προσθήκη στην αρχική μας ενδεκάδα! Και ο Λουντ που μπήκε σαν αλλαγή.

Το "αστείο" είναι πως πέρυσι στον επαναληπτικό της Λεωφόρου δεν αγωνίστηκε καμία μεταγραφή μας!

Το ακόμη πιο "αστείο" είναι πως οι 6/11 ήταν και στα δύο βασικά σχήματα πέρυσι και φέτος.

Και αν πέρυσι δεν είχαμε -για ημερομηνίες που ξέραμε ότι θα παίζουμε τα πιο σημαντικά ματς της σεζόν- βασικό τερματοφύλακα, βασικό δεξί μπακ, βασικό σέντερ μπακ και τα ρίξαμε στον κακό προγραμματισμό, φέτος πάλι ξεμείναμε από βασικό τερματοφύλακα και οι δύο μας μεγάλες προσθήκες δηλώναν απών.

Οκ, τύχη συγκυρίες αλλά την ίδια χρονική περίοδο από ίδια δυναμικότητας αντιπάλους, με παρόμοια εξέλιξη αγώνων πάλι το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό και πάλι καταφέραμε να μην μας βοηθήσουν οι μεταγραφές που κάναμε.

Ή ατυχία ή κακός προγραμματισμός ή εμείς απλά δεν καταλαβαίνουμε και κράζουμε χωρίς λόγο....

Σχόλια