Στο χέρι σας είναι να μην έρθει η "καταστροφή" από τον Αύγουστο


Σε συνέχεια των προηγούμενων κειμένων, μερικές γρήγορες επισημάνσεις για τους αγώνες του ποδοσφαιρικού τμήματος που έρχονται.


1. Με γκέλα στο Αγρίνιο δεν έρχεται η καταστροφή. Σε ένα νορμάλ πρωτάθλημα θα γίνουν γκέλες από όλους -πόσο μάλλον σε δύσκολες έδρες όπως αυτή του Παναιτωλικού- και μπορείς να τερματίσεις πρώτος και με αυτές στο "βιογραφικό" σου. Σε ένα ανώμαλο πρωτάθλημα πρέπει να πας με σερί νικών μέχρι το τέλος για να αφήσεις δεύτερο τον κρατικό Ολυμπιακό οργανισμό. Δεν ξέρω αν θα ισχύει κάτι τέτοιο φέτος, αλλά δεν μου φαίνεται να έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα. Ίσως να μαζευτούν λίγο.

2. Οι γκέλες σε δύσκολες έδρες λοιπόν επιτρέπονται και είναι φυσιολογικές. Φυσιολογικό δεν είναι να λέγεσαι Παναθηναϊκός, να πας για πρωτάθλημα και να κατεβαίνεις στην δύσκολη έδρα με πρωταρχικό στόχο να κρατήσεις το μηδέν και όχι να βάλεις το γκολ για να πάρεις το διπλό. Όταν σε προτεραιότητα μπαίνει το πρώτο, τότε αλλοιώνεις το dna της ομάδας και μπερδεύεις τον κόσμο.

3.Την Πέμπτη με την Καμπάλα δεν επιτρέπεται η γκέλα. Αν έρθει τότε κάηκε η χρονιά. Θα βγει το ταμείο συν στο τέλος της χρονιάς αν πάρεις το πρωτάθλημα, αλλά οι παρενέργειες ενός αποκλεισμού από μια ομάδα του Αζερμπαιτζάν θα είναι τόσο ισχυρές που θα το κλάψεις κι αυτό στα καπάκια. Την Πέμπτη λοιπόν μόνο νίκη και πρόκριση. Αλλιώς "καταστροφή".

4. Την Κυριακή, πάλι στην Λεωφόρο, μόνο νίκη με την Καλλονή. Τέτοιους αντιπάλους ο Παναθηναϊκός που πάει για πρωτάθλημα και έχει πιο ποιοτικό ρόστερ, το οποίο δουλεύει για 3η χρονιά μαζί, τους έχει για πλάκα.

5. Κάθε νορμάλ προπονητής σε κάθε νορμάλ ομάδα όταν αγωνίζεται σε νορμάλ διοργανώσεις πρέπει να κάνει διαχείριση παικτών. Το θέμα είναι να ορίζει σωστά τις προτεραιότητες.


Απλά πράγματα.

Η φανέλα έχει από μόνη της βάρος. Την πίεση και το άγχος μόνοι σας το δημιουργείτε. Κανονικά η πίεση και το άγχος πρέπει να εμφανίζονται στην Ευρώπη από Δεκέμβρη και μετά...

ΥΓ: Έτσι κι αλλιώς με την πίεση λειτουργείτε καλύτερα...

Σχόλια