Τα πολυδιάστατα κατορθώματα του Διαμαντίδη


Συνηθίζεται να λέμε πόσο τυχεροί είμαστε στον Σύλλογο που πριν μια δεκαετία πήρε μεταγραφή στην ομάδα μας ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους μπασκεμπολίστες και ένας από τους καλύτερους χαρακτήρες.

Συνηθίζεται επίσης να λέμε πως τα κατορθώματα του Διαμαντίδη όλα αυτά τα χρόνια δεν περιορίζονται μόνο εντός παρκέ, αλλά εξαπλώνονται, δρουν και το παίρνουμε πρέφα σε κάθε πιθανή και απίθανη στιγμή.

Σήμερα λοιπόν όταν είδατε τον
Χαραλαμπόπουλο να αφήνει τα πανηγύρια και να πηγαίνει να δίνει τα συγχαρητήρια του στην ομάδα της Τουρκίας, ποιος δεν σκέφτηκε κατευθείαν τον Διαμαντίδη;

Όταν δεν σήκωσε μόνος του την κούπα ο Χαραλαμπόπουλος και φώναξε μαζί τους άλλους δύο που τραβάγαν μαζί το κουπί τα τελευταία 4 χρόνια, ποιος δεν σκέφτηκε πως το παιδί έχει παίξει στο μυαλό του εικόνες Διαμαντίδη από το Βερολίνο και την Βαρκελώνη;

Ο Διαμαντίδης αποτελεί έμπνευση και σαν αθλητής και σαν χαρακτήρας. Γιατί ναι μεν μπορεί να είσαι ο νούμερο 1 στον αγωνιστικό χώρο και όλοι να σε χειροκροτάνε για τις επιδόσεις, όμως τον σεβασμό τον κερδίζεις όταν έχεις στο πακέτο και τον σωστό χαρακτήρα. Και είναι τύχη για τον Χαραλαμπόπουλο που έχει προλάβει στην ομάδα αυτόν τον παίκτη.

Σχόλια