Διασφάλισες την ισονομία για τους εγχώριους τίτλους και ζητάς την ενότητα;



Ο Γ.Αλαφούζος έβγαλε ανακοίνωση στην οποία κατανόησε την απογοήτευση του κόσμου, ζήτησε ενότητα για την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων και καταδίκασε αυτούς που μπήκαν στο τέλος του αγώνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Προφανώς το
συγνώμη απλά ξέχασε να το πει. Έτσι για τα μάτια του κόσμου, για να λέει πως το πε.

Επίσης, για να ζητάει ενότητα στους αγώνες της Ελλάδας ΠΡΟΦΑΝΩΣ έχει διασφαλίσει την ισονομία. Μπορεί εμείς να έχουμε μαύρα μεσάνυχτα και να βλέπουμε μηδέν αλλαγή στις διαιτησίες τις δικές μας και του Ολυμπιακού, αλλά αυτός κάτι θα ξέρει. Αλλιώς αν ζητάει ενότητα για να φτασουμε Νοέμβρη και να λέμε πως μας γαμάει η διαιτησία και τα πειθαρχικά όργανα πάλι, τότε πολύ απλά κοροίδεύει τον κόσμο.

Αναλυτικά η δήλωση του:

Είναι απολύτως κατανοητή η δυσαρέσκεια και η πικρία του φίλαθλου κόσμου του συλλόγου για την εικόνα της ομάδας και κατ’ επέκταση τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη συνέχεια των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Παρά ταύτα προϋπόθεση για την κατάκτηση των εγχώριων στόχων μας, είναι η ενότητα διοίκησης– ποδοσφαιρικού τμήματος – φιλάθλων.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τη συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων μας για την αμέριστη συμπαράστασή της και να δείξουμε τη δέουσα αποφασιστικότητα για την ανατροπή του αρνητικού κλίματος. Παράλληλα, όμως, οφείλουμε να καταδικάσουμε τις πειθαρχικώς ελεγκτέες συμπεριφορές μερίδας φιλάθλων στο χθεσινό αγώνα. Τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν με τη σταθερή και αποδεδειγμένη αρχή της ΠΑΕ να δίνει τους αγώνες της -εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων- μέσα από το ισχύον εγχώριο και ευρωπαϊκό πλαίσιο κανόνων ποδοσφαίρου.

Σχόλια