Η σεζόν κρίσης έφτασε. Παίξτε μπάλα και πάρτε αποτελέσματα!


Tρελοί δεν είμαστε, ούτε παραμυθιαζόμαστε. Και τα πράγματα είναι απλά. Πάρα πολύ απλά.

Ο Αλαφούζος, το προπονητικό τιμ και οι παίκτες της τελευταίας τριετίας είναι από τους πιο τυχερούς στην ιστορία του Συλλόγου. Γιατί ελέω συγκυριών ο απαιτητικός κόσμος του Συλλόγου σας είχε στα πούπουλα. Σεβάστηκε και ντεφορμαρίσματα, βάφτισε και τον σταρχιδισμό κακή παρένθεση, δικαιολόγησε και αδικαιολόγητες γκέλες, συμβιβάστηκε και με πορείες που δεν θα αποδεχόταν ποτέ.Όλα αυτά για το τριετές πλάνο και επειδή κατανοούσαμε.

Το
τριετές πλάνο λοιπόν έφτασε στην τελική του ευθεία. Και σίγουρα σε αυτήν απαιτούμε να κερδίζουμε ομάδες που είναι δύο επίπεδα κάτω από εμάς. Όπως προφανώς δεν μπορούμε να παριστάνουμε τους μαλάκες λες και δεν συμβαίνει τίποτα, όταν δεν μπορούμε να περάσουμε την Μπριζ.

Ξεκίνησε η τρίτη σεζόν λοιπόν και όπως ζήτησαν οι Αλαφούζος και Αναστασίου να κριθούν στο τέλος αυτής, έτσι και θα γίνει.

Η ομάδα οφείλει να παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο από το πρώτο ματς με την Καμπάλα και το δεύτερο ημίχρονο του επαναληπτικού με την Μπριζ. Να παίζει μπάλα και όχι απλά να μένει στην προσπάθεια και να αδικεί μονίμως τον εαυτό της. Και όταν παίζει με ανώτερες ομάδες, να κάνει και μια υπέρβαση για να ζεσταίνει τον κόσμο και να "χρυσαφίζει" λίγο το όνομα του Panathinaikos. Και υπέρβαση δεν είναι μια πρόκριση επί της Μπριζ.

Πιστεύουμε σε αυτήν την ομάδα. Αν δεν το κάναμε δεν θα φτάναμε μέχρι εδώ σήμερα. Ο υγιής κόσμος του Συλλόγου βλέπει ότι κάτι γίνεται, αλλά είναι ώρα για αποτελέσματα και όχι για απλή προσπάθεια.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει πρόκριση φέτος. Όχι στους ομίλους αλλά πέρα από αυτούς. Έχουμε δει τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα και φέτος η σεζόν ξεκινάει με πιο ποιοτικό ρόστερ.

Ο κόσμος περιμένει τον Panathinaikos και όχι μια κακή version του.

Απλά πράγματα και καλό είναι όλοι στην ομάδα να το καταλάβουν τώρα που η σεζόν είναι ακόμη στην αρχή.


ΥΓ: Αυτά από έναν fan του Αναστασίου και υποστηρικτή του πλάνου λαϊκής βάσης που προσπάθησε να εφαρμόσει ο Αλαφούζος.

ΥΓ2: Για τα της Ελλάδας είναι μια άλλη ιστορία. 

Σχόλια