Aμπέιντ: «Είπα στην Νιούκαστλ πως θέλω Παναθηναϊκό»

Ούτε για τον Ζιντάν τόση αναμονή...
Το σήριαλ -και- του φετινού καλοκαιριού, ο Μ.Αμπέιντ, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό στην εφημερίδα Goal News ενημερώνοντας για τις προθέσεις του να γυρίσει στην ομάδα που του έφτιαξε την καριέρα, τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα έδειξε σίγουρος πως η Αγγλική ομάδα ζητάει πολύ λιγότερα χρήματα από τα δύο εκατομμύρια που έχουν γραφτεί.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:



«Σαφώς και είμαι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και δεν χρειάζεται, νομίζω, να σας πω ότι θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στην ομάδα και να φορέσω ξανά τα πράσινα. Πέρασα εξαιρετικά στο διάστημα της παρουσίας μου στην Αθήνα, ξέρω την φιλοσοφία της ομάδας, τους προπονητές, τους περισσότερους παίκτες και φυσικά τον κόσμο και τις συνθήκες που επικρατούν στον σύλλογο. Δεν σας κρύβω μάλιστα ότι πρόσφατα μίλησα με τη διοίκηση της Νιούκαστλ και τους τα είπα αυτά τα πράγματα και γενικώς ότι η επιθυμία μου είναι να συνεχίσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα, είναι καθαρά θέμα του κλαμπ στο οποίο ανήκω, και έχω συμβόλαιο, τι θα αποφασίσει για το μέλλον μου.

Με τον προπονητή ή με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν έχω πραγματοποιήσει κάποια επαφή τον τελευταίο καιρό. Γνωρίζω όμως ότι υπάρχουν συνομιλίες με τη Νιούκαστλ και περιμένω τις εξελίξεις. Η Νιούκαστλ επίσης με έχει ενημερώσει ότι δεν με υπολογίζει για τη φετινή σεζόν, αλλά έχω κάνει κανονικά προετοιμασία, αισθάνομαι καλά και βρίσκομαι σε αναμονή. Δεν είναι στο χέρι μου το τι θα γίνει και είμαι υποχρεωμένος να εξετάσω οποιαδήποτε πρόταση μου προκύψει ή μου προταθεί από το κλαμπ. Υπάρχουν κι άλλες προοπτικές εκτός του Παναθηναϊκού, κυρίως από ομάδες που αγωνίζονται στο Σαμπιονά της Γαλλίας.

Αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορώ να σας μιλήσω με νούμερα και να σας πω το ύψος των χρημάτων που θέλησε να δώσει μία ομάδα για να με αποκτήσει. Αυτό που μπορώ να σας πω όμως είναι ότι τα ποσά αυτά δεν αληθεύουν. Δεν υπάρχει αυτό με τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Είναι αρκετά λιγότερα τα χρήματα που ζητάει η Νιούκαστλ, απ΄ ό,τι είμαι σε θέση να γνωρίζω».

Σχόλια