Mην πουλήσετε τον Καρέλη, μην κάψετε μόνοι σας την προσπάθεια που γίνεται!


Το όνομα του Ν.Καρέλη παίζει από το προηγούμενο καλοκαίρι ως ένα από τα φαβορί για πώληση. Έτσι και φέτος -σε μεγαλύτερο βαθμό- ο Έλληνας επιθετικός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ξένων ομάδων. Όμως την δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν κάποια γεγονότα που η ΠΑΕ καλείται να τα δει και να μην εθελοτυφλήσει.

Aν η ΠΑΕ μπει στην διαδικασία να
συζητήσει ενδεχόμενη πώληση του παίκτη τέλη Ιούλη, γαμάει τον καλό σχεδιασμό της ομάδας που έγινε φέτος, την αφήνει ξεκρέμαστη ενόψει των Ευρωπαϊκών αγώνων και κλονίζει την στήριξη του (λίγου) κόσμουπου έχει δείξει με κάθε τρόπο τα τελευταία 2 χρόνια ότι πιστεύει αυτό το πλάνο που τρέχει.

Αν η ΠΑΕ ...ρίξει το φταίξιμο σε μια υψηλή πρόταση (και όχι τόσο υψηλή ώστε να μην μπορείς να πεις όχι), θυσιάζει σημαντικό μέρος της προσπάθειας η ομάδα να ανέβει με ορθολογικό τρόπο επίπεδο και ρισκάρει ξανά μια σεζόν, χωρίς υπερβολή.

Ο Καρέλης αποτελεί βασικό μέλος της πρώτης ενδεκάδας μας και λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η σεζόν είναι επικίνδυνο να διαπραγματεύεσαι την πώληση του.

Ελπίζουμε στην ΠΑΕ να καταλαβαίνουν ότι με ενδεχόμενη πώληση του ρισκάρουν πάρα πολλά και δεν βοηθούν την ομάδα να κάνει το ένα βήμα παραπάνω.

Και είναι ιστορική ανάγκη να γίνει αυτό το βήμα και να μην καεί αυτή η ριζοσπαστική προσπάθεια που γίνεται ώστε ο Παναθηναϊκός να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό.

Σχόλια