Η άποψη του Αναστασίου για τις φετινές μεταγραφές


Βέμερ είναι ένα μπακ με ταχύτητα, πολύ καλός στο αμυντικό κομμάτι, επιθετικά βγαίνει και δημιουργεί. Έχει πάρα πολύ καλή νοοτροπία. Είναι ένας σταθερός και αξιόπιστος παίκτης. Έχει εμπειρία στη Μπουντεσλίγκα, παίζει χρόνια στη Γερμανία.
 
Ο Τελάντερ ήταν στο ραντάρ μας. Ένα παιδί αρκετά
δυνατό και aggressive. Αυτή τη στιγμή δεν είναι έτοιμος γιατί είχε την επέμβαση που έκανε και θέλει μια προσοχή. Τον πάμε λίγο συντηρητικά. Είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι, είναι καλός και ήρεμος όταν έχει τη μπάλα, δεν εκβιάζει. Θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Προέρχεται από μια ομάδα, την Άαλμποργκ με σωστή φιλοσοφία σαν ομάδα. Τα reports από τους σκάουτερ ήταν θετικά και κινηθήκαμε να τον αποκτήσουμε γιατί πιστεύω ότι είναι ένα παιδί που σε βάθος χρόνου θα εξελιχθεί σε μια πολύ καλή επιλογή για την άμυνα. 

Για τον Εσιέν δεν χρειάζεται να πούμε κάτι για την ποιότητά του. Θέλαμε μια προσωπικότητα στον άξονα, να μεταφέρει το παιχνίδι πιο γρήγορα και να οργανώσει καλύτερα τη μεσαία γραμμή. Δεν είναι έτοιμος στο επίπεδο που θέλουμε. Ενώ θέλει δεν μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω γιατί το σημαντικό είναι να τον έχουμε fit όλη τη σεζόν και όχι να τον έχουμε με προβλήματα. Το καταλαβαίνει και ο ίδιος. Προσπαθούμε να κάνουμε βήματα και όχι άλματα. 

Ο Λουντ είναι ένας παίκτης που έχει πάρα πολύ καλά στοιχεία. Πρέπει να συνηθίσει στο τέμπο που θέλουμε να παίξουμε. Είναι διαφορετικό το παιχνίδι στη Φινλανδία. Είναι box to box μέσος, πατάει περιοχή, έχει πολύ καλή τεχνική, χρησιμοποιεί καλά το κεφάλι του, διαβάζει καλά το παιχνίδι, έχει πολύ γρήγορη σκέψη και όταν προσαρμοστεί στο τέμπο που θέλουμε θα μας δώσει πολλά.

Ο Καλτσάς ξέρει την ελληνική πραγματικότητα. Έπαιζε σαν ακραίος επιθετικός. Σε μας έχει λίγο πιο ελεύθερο ρόλο αλλά θέλαμε να δούμε στην προετοιμασία πώς ανταποκρίνεται και σε τέτοιο ρόλο. Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει σαν ακραίος επιθετικός. Παράλληλα θέλουμε να εξελίξουμε το παιχνίδι του σαν πιο ελεύθερος. Πάρα πολύ καλά στοιχεία και αρκετά έξυπνος αγωνιστικά.

Ο Σάντσεθ παίζοντας στη Μάλαγα σε υψηλό επίπεδο είναι ένας παίκτης που έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά τα οποία ζητάς από έναν κεντρικό αμυντικό. Είναι aggressive, καλός με τη μπάλα στα πόδια και το σημαντικότερο για μένα είναι ότι μιλάει. Είναι αρκετά έξυπνος και διαβάζει καλά το παιχνίδι. Μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και παράλληλα να εξελίξει τους νέους παίκτες που θα έχει δίπλα του.

Προσπαθήσαμε να κινηθούμε με γνώμονα την ποιότητα, την προσωπικότητα των παικτών και να μην κάνουμε τρελές υπερβάσεις. Να κάνουμε λογικά πράγματα. Είναι λογικό τον τρίτο χρόνο να κάνει κάποια βήματα μπροστά η ομάδα οργανωτικά."

Σχόλια