Eξοχικό 8 νικών σε 20 χρόνια!


Με ανοιχτό το στόμα πρέπει να έμειναν και οι ίδιοι οι Αγγελόπουλοι με το σημερινό πρωτοσέλιδο του Γαύρου που χαρακτήρισε "εξοχικό" το ΟΑΚΑ.

Επειδή λοιπόν με τα μαθηματικά -εκτός από τα γράμματα- οι γαύροι δεν τα πάνε αποδεδειγμένα καλά, εμείς είμαστε εδώ για να τους τα πούμε με αριθμούς.

Από το 1995 λοιπόν, ο
Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό σε κάθε Ελληνική και Ευρωπαϊκή διοργάνωση, ως γηπεδούχος, στο ΟΑΚΑ. Μόνη εξαίρεση η διετία του Σπόρτιγκ τις σεζόν 2002-2003 και 2003-2004.

Σε αυτές τις δύο δεκαετίες έχουν διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ 54 αγώνες, με τον Ολυμπιακό να έχει καταφέρει να κερδίσει μόλις 8 φορές!

Δηλαδή έχει στο ...εξοχικό ποσοστό νικών 15%!!

Τρομακτική υπεροχή...

Στο "εξοχικό βορείων προαστίων" λοιπόν ο Ολυμπιακός κατάφερε μόλις πέρυσι να πάρει την πρώτη του νίκη σε τελικούς πρωταθλήματος! Μετά από 11 ανεπιτυχείς προσπάθειες...

Και πάλι αυτή η νίκη του δεν του χρησίμευσε, αφού λίγες μέρες μετά κατέβηκε ο Παναθηναϊκός στο πραγματικό εξοχικό και του έκανε το break στo break.

Σημαντικότερες νίκες λοιπόν των ...παραθεριστών είναι για τα προημιτελικά της Euroleague το 1997 και για τον ημιτελικό του πρωταθλήματος το 2001 (που για να μην γινόταν κάνα...εξοχικό στο Σεφ στο δεύτερο ματς, επιστρατεύτηκε άνθρωπος που δούλευε στον Σ.Κόκκαλη και πέταγε πέτρες στο πούλμαν).

Οι υπόλοιπες νίκες τους είναι για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Τώρα βέβαια αν επιμένουν να μιλήσουμε για εξοχικά, στο Σεφ ο Παναθηναϊκός έχει 15 διπλά με τα 9 να είναι σε play off πρωταθλήματος (και να του δίνουν πρωτάθλημα) και άλλα 3 να είναι προκρίσεις στο Κύπελλο Ελλάδος.

Οπότε αν θέλουν να είναι σωστοί προπαγανδιστές και να σέβονται τα πρόβατα που τους διαβάζουν, μπορούν να πουν ότι το Σεφ είναι κάστρο....στην κανονική διάρκεια των πρωταθλημάτων.

Σχόλια