Τίμησε τις αρχές και τα ήθη του Συλλόγου


Στιγμές ρομαντικές, ανατριχιαστικές, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕΣ! Η οικογένεια του Μεγάλου Συλλόγου γιόρτασε στη Λεωφόρο με έναν μοναδικό τρόπο: το ποδοσφαιρικό τμήμα έθελξε με την απόδοσή του, ενώ οι πρωταθλήτριες ομάδες του Ερασιτέχνη παρήλασαν και αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους.

Η απόλυτη Παναθηναϊκή Μαγεία! Στο ημίχρονο του παιχνιδιού Παναθηναϊκός – Π.Α.Ο.Κ., ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» γέμισε από
τριφυλλοφόρους αθλητές, οι οποίοι κρατώντας μετάλλια, κούπες και πράσινες σημαίες έκαναν τον γύρο του θριάμβου, γιορτάζοντας τους τίτλους που φέτος κατέκτησαν.

Ο Τομ Μαζαράκης με τους αθλητές του μπέιζμπολ, ο Δημήτρης Κοσσόβας και η Λία Νικολάου με τους πανελλήνιους πρωταθλητές της πάλης, ο Θόδωρος Λουκόπουλος και ο Διονύσης Λιβέρης, μαζί με τον προπονητή Θοδωρή Κοτταρά, που ανέβασαν στην κορυφή τη σκοποβολή, η Ίνγκα Μπαντούρι και οι καταδύτες που σαρώνουν κάθε τίτλο. Όλοι τους πάτησαν το ιερό χώμα της Λεωφόρου και έδειξαν να απολαμβάνουν κάθε δευτερόλεπτο.

Πρόκειται για στιγμές που δυναμώνουν τον Παναθηναϊκό. Που φέρνουν τους αθλητές, τους προπονητές και τους εφόρους πιο κοντά στον Όμιλο. Που κάνουν αντίπαλους αθλητές να τις... ζηλεύουν και να εύχονται να ζήσουν κάποτε και αυτοί παρόμοιες. Που υπενθυμίζουν πως ο Παναθηναϊκός ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ενιαίος και αδιαίρετος για να προοδεύει.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους. Και τα σπουδαία ακόμα δεν έχουν έρθει.

Υ.Γ. Το μοναδικό στενόχωρο της βραδιάς ήταν η απουσία των περισσότερων σκοπευτών του Ομίλου. Είχαν όμως σοβαρές υποχρεώσεις, αφού βρίσκονταν στα Χανιά, έλαβαν μέρος σε σκοπευτική διοργάνωση και ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΑΝ!

Υ.Γ.2 Σε όσους καρμοίρηδες και κακομοίρηδες ενοχλήθηκαν από την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΥΓΕΙΑ... ξύδι!


http://www.paoabroad.com/index.php/articles-k2/item/702-mono-sth-leoforo-ayth-h-mageia

Σχόλια