Το αλκοόλ κάνει κακό στην εγκληματική οργάνωση


Η τύπισα που είχε αρχικά δώσει με ονόματα τους Β.Μαρινάκη και Γ.Αρβανιτίδη τελικά άλλαξε τις αρχικές της αποκαλύψεις, αφού ισχυρίστηκε πως βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και πανικού.

Φανταστείτε πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα και πόσο έχουν χεστεί πάνω τους για να τα ρίχνουν τώρα στο αλκοόλ...

Διαβάστε τα όσα κατέθεσε τώρα:


«Την 7η Απριλίου 2014 και ώρα 1:00 πμ επιβιβάστηκα σε λεωφορείο προκειμένου να μεταβώ από την Καρδίτσα στην Αθήνα και στο γραφείο του κ. Θωμαΐδη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ με τον οποίο είχαμε ραντεβού στις 7 πμ. Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, λόγω του στρες και της κακής ψυχολογικής κατάστασης στην οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα βρισκόμουν κατανάλωσα αλκοόλ με αποτέλεσμα κατά την άφιξή μου στην Αθήνα η συνείδησή μου να είναι πλήρως διαταραγμένη τόσο από την έλλειψη ύπνου όσο και από το αλκοόλ, ενώ με είχε καταλάβει έντονο αίσθημα θυμού απέναντι στον κ. Αρβανιτίδη, με τον οποίο είχα διακόψει κάθε σχέση πλέον. Με άλλα λόγια βρισκόμουν σε σύγχυση και βίωνα κατάσταση πανικού την οποία μου ήταν αδύνατον να ελέγξω.

Παρά την κατάστασή μου η συνέντευξή μου πραγματοποιήθηκε σε στούντιο του ΣΚΑΪ, όπως ακριβώς ήταν προγραμματισμένη. Κατά τη διάρκεια αυτής ωθήθηκα λόγω του εκνευρισμού και του θυμού μου απέναντι στον κ. Αρβανιτίδη, όπως προείπα, να αναφερθώ σε ζητήματα τα οποία στην πραγματικότητα δεν γνώριζα με στόχο να γίνω πιο πειστική και πιο καυστική. Με άλλα λόγια παρασυρόμενη από τα συναισθήματά μου και επιθυμώντας να προκαλέσω αναφέρθηκα σε πρόσωπα και καταστάσεις, τις οποίες δεν γνώριζα αλά υπέθετα και φανταζόμουν».

Και διαβάστε τα όσα αρχικά είχε δηλώσει:

«Kατά τη χρονική περίοδο 2010-2012 ο πρόεδρος της Βέροιας συναντήθηκε περίπου 4 φορές με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Μαρινάκη στα γραφεία που διατηρεί ο δεύτερος στον Πειραιά. Συνδετικός κρίκος των δύο ανδρών υπήρξε ο κ. Κουρίδης, νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε σε καφέ του Πειραιά, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τα γραφεία του κ. Μαρινάκη, συνάντηση του κ. Αρβανιτίδη, του κ. Κουρίδη και ενός ακόμα προσώπου, παράγοντα της ΕΠΟ, του οποίου τα στοιχεία δεν θυμάμαι. Σε αυτή τη συνάντηση παραβρέθηκα και εγώ. Κατά τη διάρκειά της ο κ. Κουρίδης συμβούλευε τον κ. Αρβανιτίδη για το πως έπρεπε να φερθεί κατά τη συνάντησή του με τον κ. Μαρινάκη. Χαρακτηριστικά του είπε: “Θα πας, δεν θα καθίσεις πολύ Γιώργο... Αν τον δεις πολύ νευριασμένο, φύγε και θα σου κλείσω εγώ ένα άλλο ραντεβού και αν όχι, κάθισε και συζήτησε το πρόβλημά σου”.

Πράγματι ο κ. Αρβανιτίδης επισκέφθηκε τα γραφεία του κ. Μαρινάκη και μετά από μία συνάντηση περίπου μισής ώρας επέστρεψε χαρούμενος και αποχωρήσαμε.


Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της επιστροφής μας, πληροφορήθηκα από τον κ. Αρβανιτίδη τα εξής για την παραπάνω συνάντηση. Ότι το περιεχόμενο της συζήτησης κατά το μεγαλύτερο μέρος της αφορούσε τη διαιτησία και τη βοήθεια που χρειαζόταν η ομάδα της Βέροιας. Μου είπε επίσης ότι πολλοί θα ήθελαν να γνωρίσουν τον κ. Μαρινάκη, αλλά ήταν ο μοναδικός που τον γνώρισε. Προσωπική εκτίμησή μου είναι ότι η Βέροια έχει βοηθηθεί από τη διαιτησία χάριν της γνωριμίας του κ. Αρβανιτίδη τόσο με τον κ. Κουρίδη, όσο και με τον κ. Μαρινάκη»…

Σχόλια