Mελανό σημείο είναι ο Κουντούρης

Δημοσιογράφος Φώτης Καρακούσης, Site Gazzetta

Λίγες ώρες μετά τον τέταρτο τελικό και την ήττα από τον Ολυμπιακό, μπήκα να κάνω μια γύρα στα sites. Να διαβάσω τίτλους και τα σχετικά. Το μάτι μου κόλλησε στο κείμενο του Gazzetta, υπογεγραμμένο από τον δηλωμένο Παναθηναϊκό Φ.Καρακούση.

"Το τρίτο είναι το πιο γλυκό" ο τίτλος και στο ρεπορτάζ για τον αγώνα ειδική αναφορά στον κόσμο που γέμισε για ακόμη μια φορά το κλειστό της Κυψέλης.

"Πάνω από
2.000 φίλοι του Παναθηναϊκού δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα με μελανό σημείο το πανό για τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού."

Κ.Καρακούση είναι απόλυτα σεβαστό ότι όταν παίρνετε τον ρόλο του δημοσιογράφου και πρέπει να καλύψετε το ρεπορτάζ ενός αγώνα, είναι αναγκαίο να είστε αντικειμενικός. Και αυτό είναι το σωστό.

Όμως είναι τουλάχιστον τραγικό να κάνετε αναφορά στο πανό για τον Κουντούρη και να το χαρακτηρίζετε ως μελανό σημείο! Μελανό σημείο κ.Καρακούση προς ενημέρωση σας είναι ο ίδιος ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Είναι το τέλειο παράδειγμα για την κρίση ηθικών αξιών και μπέσας που έχει η κοινωνία μας.

Και αν δεν γνωρίζετε κάτι, ρωτήστε τους τριγύρω σας. Αν πάλι δεν θέλετε, κάντε απλά μια αναζήτηση στο google. Τις απαντήσεις θα τις βρείτε να φιγουράρουν πάνω-πάνω. Αν από την άλλη γνωρίζετε αλλά έπρεπε κατόπιν εντολής να χαρακτηρίσετε έτσι το πανό και το γράψατε, τότε κάτι πρέπει να ψάξετε μέσα σας.

Σχόλια