Η προσπάθεια απομυθοποίησης τρίτων δεν λύνει τα προβλήματα μας

To σχόλιο του Δ.Κοντού για τις σημερινές ήττες των Ομπράντοβιτς και Ιτούδη

Ο κ.Κοντός στο σημερινό του άρθρο για τα αποτελέσματα των ημιτελικών του Final 4, έκανε ένα σχόλιο που δείχνει γιατί στραβά αρμενίζουμε.

Πάτησε πάνω στις ήττες των Ομπράντοβιτς και Ιτούδη για να ανεβάσει το φρόνημα του Παναθηναϊκού (ή για να αποθεώσει τις επιλογές συμπεριφοράς του Δημήτρη). Όμως εκτός από το προφανές, πως με αυτούς στον πάγκο έγινες η ομάδα με τα 6 Ευρωπαϊκά, η προσπάθεια απομυθοποίησης τους δεν λύνει τα προβλήματα μας.

Στα
προημιτελικά σε μια σειρά αγώνων κουτουλάγαμε μπροστά στο μεγαθήριο την ΤΣΣΚΑ. Σήμερα θυμηθήκαμε ξανά πόσο κομπλεξικιά ομάδα είναι (κάτι που το ξεκινήσαμε εμείς).

Μιλάγαμε για τεράστιες διαφορές μπάτζετ, αλλά ο γαύρος πάνω-κάτω τα ίδια με εμάς είναι.

Η διοίκηση το καλοκαίρι δεν ήταν διατεθειμένη να ξοδέψει λεφτά και πριν 1 εβδομάδα ήταν έτοιμη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα.

Τις 3 τελευταίες σεζόν, μόλις την μια ολοκληρώσαμε με τον ίδιο προπονητή.

Αυτά είναι στοιχεία πως το σπίτι μας -παρά τα 2 νταμπλ και το φετινό κύπελλο- έχει προβλήματα. Και εμείς καθόμαστε και πανηγυρίζουμε που αποκλείστηκαν τα 42.000.000 ευρώ μπάτζετ των Ρώσων...

Πριν λίγα χρόνια λέγαμε να μην αυξήσει τα Ευρωπαϊκά της η Ρεάλ για να την προλάβουμε και τώρα παρακαλάμε να το πάρει για να μην σηκώσει κι άλλο ο γαύρος.

ΥΓ: Ο μπαασκετικός Παναθηναϊκός είναι μαθημένος αλλιώς.

Σχόλια