Τι σημαίνει η πρόταση στον Εσιέν;


Διάβασα ένα σωστό άρθρο του Σ.Γαρρή για τα μηνύματα που περνάει η κίνηση του Αλαφούζου να κοιτάξει παίκτη παγκόσμιας κλάσης και να του κάνει προσφορά άνω του 1,000,000 ευρώ.

 Όντως δείχνει πως κινείται πλέον με άλλα περιθώρια στην αγορά η ομάδα και για αυτό υπάρχουν πιθανές αιτίες:


1. Ο Γ.Αλαφούζος έχει σκοπό να βάλει το χέρι στην τσέπη.
2. Βρήκε συμπαίκτες που του δίνουν την δυνατότητα να ανέβει μια σκάλα στα μεταγραφικά.
3. Έχει σίγουρη πώληση παίκτη (Καρέλης;) που θα του επιτρέπει να κάνει αυτήν την οικονομική "υπέρβαση".
4. Παίρνει το ρίσκο να πληρώσει καλά, γιατί περιμένει τιμωρία του Ολυμπιακού από τα στημένα και είναι μια καλή στιγμή να κάνει ρελάνς.
5. Στα πλαίσια της συνεργασίας με την Puma, να δόθηκε το πράσινο φως για "επιχορήγηση" στην μεταγραφή ενός μεγάλου ονόματος που να κάνει γκελ στον κόσμο.

Άλλο πιθανό λόγο που ο Παναθηναϊκός των μνημονίων ανοίγεται σιγά-σιγά (ή τουλάχιστον φαίνεται να ανοίγεται) δεν μπορώ να σκεφτώ. Πάντως με παίκτες τύπου Εσιέν αλλάζεις στην πραγματικότητα επίπεδο και μόνο σαν μεταγραφική κίνηση δίχως να ξέρεις αν θα σου βγει.


ΥΓ: Ο Παναθηναϊκός, εφόσον γίνουν και αυτά που αναμένουμε από την Ελληνική δικαιοσύνη, πρέπει να ανέβει επίπεδο παίρνοντας αυτό το καλοκαίρι καλούς παίκτες. Για να στηρίξει πιο δυναμικά και το όλο πρότζεκτ που μέχρι στιγμής κρίνεται πετυχημένο, αλλά θέλει και τονωτικές ενέσεις για να συνεχίσει καλύτερα.

Σχόλια