Δεν τον αγγίζουν τον Μπραουδάκη οι ...ζωγραφιές του ζωγράφου!

Βαγγέλης Μπραουδάκης, Sentragoal
"Υποκλοπές απολύτως παράνομες προκειμένου να αναμεταδοθούν και αναξιόπιστες ως υλικό, αφού οι συζητήσεις έχουν παραποιηθεί. Καλές για να συντηρούνται θόρυβος και εντυπώσεις, ανούσιες και άχρηστες για οτιδήποτε παραπάνω."

Tι κι αν όλο το Πανελλήνιο άκουσε για ακόμη μια φορά με ποιον τρόπο ορίζονται διαιτητές στα Ελληνικά πρωταθλήματα..
Τι κι αν συνειδητοποίησε για ακόμη μια φορά πως η
εγκληματική οργάνωση έχει γραμμένη την Ελληνική δικαιοσύνη και συνέχισε και σε αυτό το πρωτάθλημα να κόβει και να ράβει ανάλογα με τα...δώρα.
Τι κι αν εν ενεργεία διαιτητής και υπεύθυνος ορισμών διαιτητών ευχόταν να πέσει "το μπουρδέλο η Λεωφόρος" και ζητούσε από διαιτητές να γράφουν στα αρχίδια τους τον Παναθηναϊκό.

Ο Β.Μπραουδάκης ανέβασε ένα επαναστατικό άρθρο στο ποδοσφαιρικό κατεστημένο και μας καθησύχασε. Δεν χρειάζεται να δίνουμε βάση σε αυτά που ακούσαμε. Δεν πρέπει να πέφτουμε θύματα των...αυτιών μας και να πιστεύουμε αυτά που ακούμε, γιατί όλα είναι μονταρισμένα...

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ;


Συγκεκριμένα έγραψε για το θέμα:

"Την ίδια ημέρα, επιπλέον, επικοινωνούνται οι συρραφές από ηχητικές υποκλοπές, οι οποίες αναρτήθηκαν στο youtube το περασμένο Σάββατο και αφορούν τα όσα κουβεντιάζει σε ανοικτή ακρόαση στο τηλέφωνο, ενόσω οδηγεί, ο Χριστόφορος Ζωγράφος, ο υπεύθυνος των ορισμών διαιτητών στην ΚΕΔ. Εμφανώς καταγεγραμμένες από κοριό τοποθετημένο στο αυτοκίνητό του (από τον περασμένο Οκτώβριο έως και πρόσφατα όπως συνάγεται από τα συμφραζόμενα) και πασίδηλα μονταρισμένες ?ήτοι, αποσπάσματα από συνομιλίες και όχι ολόκληρες...

Υποκλοπές απολύτως παράνομες προκειμένου να αναμεταδοθούν και αναξιόπιστες ως υλικό, αφού οι συζητήσεις έχουν παραποιηθεί. Καλές για να συντηρούνται θόρυβος και εντυπώσεις, ανούσιες και άχρηστες για οτιδήποτε παραπάνω (μια σοβαρή έρευνα από εισαγγελέα)..."

Σχόλια