Σοβαρός για τα αστέρια


Χωρίς να απειληθεί ο Παναθηναικός κέρδισε τον Ατρόμητο 2-0, με όμορφες εκτελέσεις του Μπεργκ και αύξησε την διαφορά του απο τον Πάοκ στους 4 βαθμούς.

Κάνοντας το παιχνίδι του και με την πρώτη φάση του Ατρόμητου να γίνεται στα τελευταία λεπτά του αγώνα, η ομάδα του Γ.Αναστασίου δεν γινόταν να
σκοντάψει, επιβεβαιώνοντας έτσι πως ετοιμαζόταν τις τελευταίες αγωνιστικές για τα play off. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να βρει τον εκτελεστή που θα έστελνε την μπάλα στα δίχτυα και αυτόν τον βρήκε στο πρόσωπο του Σουηδού που με δύο εξαιρετικά γκολ ολοκλήρωσε τις σπουδαίες ασίστ των Νίνη και Μαυρία (ειδικά του πρώτου η τελική πάσα ήταν απίστευτη).

Πλέον είμαστε στους 8 βαθμούς με τους γαύρους του βορρά να είναι στους 4 και την Τετάρτη να είναι το μεταξύ μας ματς στην Τούμπα, όπου αν περάσουμε νικηφόρα θα έχουμε τελειώσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό την υπόθεση της πρώτης θέσης, που αν τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός για τα στημένα μπορεί να οδηγήσει μέχρι στην απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Σχόλια