Ανώμαλοι και γαύροι δεν θέλουν την επιστροφή του Σισέ


Μόλις ο Γάλλος φορ έκανε γνωστό χθες το βράδυ πως θέλει να γυρίσει στον Παναθηναϊκό, ξεκίνησε από διάφορους η έκθεση ιδεών γιατί δεν πρέπει να επιστρέψει ο Σισέ στο τριφύλλι.

Εντελώς αντικειμενικά και ψύχραιμα να το δει κάποιος, δεν υπάρχει λόγος που κάποιος να μαγκώνει με το come back το Τζιμπρίλ στην Λεωφόρο. Πολύ απλά δεν υπάρχει κάτι που να κάνει αποτρεπτική την επιστροφή του.

Ότι είναι
34 χρονών; Για την Ελλάδα και 40 να είναι πάλι τον τρόπο θα τον βρίσκει.

Ότι η καριέρα του τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την κατιούσα; Όταν ήταν σε εμάς στα πάνω του ήταν;

Ότι θα κάνει μπουρδέλο τα αποδυτήρια; Πιστεύετε πως θα έρθει με εξωπραγματικές απαιτήσεις ή πως θα προσπαθήσει να γκρεμίσει την εικόνα του στον κόσμο της ομάδας;

Ότι θα δημιουργηθεί θέμα με τον Μπεργκ; Και με τον Φιγκερόα τα ίδια ακουγόντουσαν για τον Σουηδό και κατέληξαν να έχουν βρει ο καθένας τον ρόλο του στην ομάδα.

Ότι υποφέρει από τραυματισμούς και δεν θα αποδώσει; Ακόμη κι αυτό να συμβεί και να είναι σε 1 μέσα και τρία έξω, αντιλαμβάνεστε τι χαρά θα φέρει στον κόσμο η είδηση "ο Σισέ επιστρέφει στον Παναθηναϊκό";

Εκτός λοιπόν από αγωνιστικό, το μεγάλο συν θα είναι και επικοινωνιακό. Ο κόσμος θα πάει γήπεδο να δει τον Γάλλο και η ομάδα θα γεμίσει ξανά προσωπικότητες μεγάλες.

Όσο είναι για τον Σισε, ο Παναθηναϊκός η Ιθάκη του, άλλο τόσο είναι για την ομάδα ο Σισέ, ο ήρωας της.

Από την στιγμή που ο Γάλλος θέλει, η επιστροφή του έπρεπε να χει γίνει χθες!


ΥΓ: Μας το χρωστάει και η ζωή να τον δούμε να πανηγυρίζει γκολ στην Λεωφόρο μπροστά από την Θύρα 13.

Σχόλια