Zoρίζεται και ο Χελάκης



Aφού ο Γ.Χελάκης θύμωσε με την ονοματολογία-λασπολογία στα στημένα πριν 1 μήνα και ζητούσε από τον κόσμο να περιμένει την δικαιοσύνη ώστε να δούμε με τι κατηγορίες έχουμε να κάνουμε και σε ποια πρόσωπα, σήμερα -που ξέρουμε και τα δύο- είπε να πετάξει σε μια φωτογραφία τους 4 παράγοντες των 4 μεγαλύτερων Ελληνικών ομάδων με λεζάντα προς τον κ.Κοντονή "Στείλε τους εκεί που πραγματικά ανήκουν".

Προσέξτε.

Τον Β.Μαρινάκη που κατηγορείται για
5 κακουργήματα με τους Αλαφούζο, Μελισσανίδη και Σαββίδη που δεν έχει γραφτεί κάπου το όνομα τους στην υπόθεση των στημένων. Και δείτε την σειρά. Πρώτος ο Αλαφούζος που μέσω του καναλιού του και των δηλώσεων του έχει προσπαθήσει εδώ και 2 χρόνια να αναδείξει την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Το κείμενο δεν το διάβασα, γιατί ό,τι και να έχει γράψει, ούτε τον ίδιο δεν ενδιαφέρει.
Αυτό που τον καίει είναι αν άσκησε σωστά την προπαγάνδα του ώστε τώρα που έχουμε κατηγορούμενο, να τους βάλει όλους στο mixer.

K.Xελάκη, εσένα να δούμε ποιος θα σε στείλει εκεί που πραγματικά ανήκεις, γιατί σε μια εφημερίδα γράφουν δημοσιογράφοι που ασκούν ένα λειτούργημα και εσύ προφανώςς έχεις μπερδέψει τα λειτουργήματα...

Σχόλια