To ταξίδι τώρα αρχίζει!

Ωραίο το φετινό ταξίδι, μακάρι να είναι καλύτερο του χρόνου

Τελικά το θαύμα του τελικού δεν έγινε και ο Παναθηναϊκός αποχώρησε με ψηλά το κεφάλι χάνοντας στον 5ο ημιτελικό από το φαβορί του πρωταθλήματος -και αντικειμενικά μέχρι σήμερα καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα- με 3-0, κλείνοντας έτσι μια πετυχημένη σεζόν και δίνοντας ραντεβού για του χρόνου.

Φέτος η ομάδα έδειξε πως επέστρεψε και βάζει ψηλότερα τον πήχη για του χρόνου. Βέβαια για να παραμείνει στην ομάδα ο βασικός κορμός και να δυναμώσει με ποιοτικές προσθήκες, πρέπει να
υπάρξουν τα λεφτά ώστε να αυξηθεί το μεταγραφικό μας μπάτζετ. Για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρξει κάποιο αφανής ή εμφανής χρηματοδότης (πχ Πολέμης ή Βλάσης). Αν δεν υπάρξει, τότε η ομάδα θα έχει συγκεκριμένο ταβάνι καθώς και σήμερα είδαμε πως η διαφορά μας με τον Πάοκ ήταν οι Γκόμεζ-Χιμένεθ οι οποίοι είναι αδύνατον να έρθουν να παίξουν για τον Παναθηναϊκό με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα. Μακάρι λοιπόν κάποιοι επιφανείς Παναθηναϊκοί να ψήθηκαν με την φετινή πορεία της ομάδας, ώστε να την δούμε του χρόνου να παίζει και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από χρόνια απουσίας.

Όσον αφορά σήμερα το ματς, αυτό τελείωσε μέσα σε 73' οπότε καταλαβαίνετε πόση κριτική αντέχει. Με μηδέν μπλοκ, τον Πρωτοψάλτη να μην μπορεί να περάσει σερβίς και τους Γκόμεζ-Χιμένεθ να μην σταματιούνται από πουθενά η ομάδα μας δεν είχε τύχη. Ίσως να μπορούσαμε να μπούμε καλύτερα στο σημερινό ματς, όμως η ουσία είναι πως η πρόκριση χάθηκε την Πέμπτη στην Κυψέλη και ο Πάοκ σαν ομάδα ήταν ένα σκαλί πάνω από εμάς και πήγε δίκαια στους τελικούς.

Οπότε ελπίζουμε στην διοίκηση να βρεθούν οι οικονομικοί πόροι ώστε του χρόνου η Κυψέλη να ζήσει Ευρωπαϊκές βραδιές και η χρονιά να ξεκινάει με το "πάμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα".


ΥΓ: Πολύ όμορφη η εικόνα με την σχεδόν γεμάτη Πυλαία. Άλλο ένα κατόρθωμα του Παναθηναϊκού και του κόσμου του.

Σχόλια