Αναδημοσίευση: Η παρέα των Panathinaikos Supporters Abroad μεγαλώνει!


Αγαπητοί μας φίλοι,

Πάγια θέση των Panathinaikos Supporters Abroad είναι πως οι έννοιες «παρελθόν», «παρόν» και «μέλλον» είναι άμεσα συνυφασμένες μεταξύ τους. Για τον λόγο αυτό, η ιστοσελίδα μας, το www.paoabroad.com αλλάζει μορφή. Γίνεται πιο ενεργή! Θα ενημερώνει για το «σήμερα», θα διδάσκει το λαμπρό «χθες» και στόχος της θα είναι ένα αντάξιο της ιστορίας του Παναθηναϊκού μας «αύριο».

Στα
δυόμιση χρόνια που δραστηριοποιούμαστε ως Panathinaikos Supporters Abroad για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, θεωρούμε ότι όλοι μαζί καταφέραμε πολλά. Μέσα από τις καμπάνιες μας για τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο κατορθώσαμε και συγκεντρώσαμε χιλιάδες ευρώ που αποδόθηκαν στον Σύλλογο για τις ανάγκες του. Πολλές φορές μάλιστα, αυτά τα χρήματα έκαναν τη διαφορά λόγω των τεραστίων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο μεγαλύτερος Σύλλογος της χώρας.

Καταφέραμε επίσης μαζί να διαδώσουμε το μήνυμα ότι ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος έχει ανάγκη τον κόσμο του και ότι ενωμένοι μπορούμε να οδηγήσουμε τον Σύλλογο στη θέση που του αρμόζει.

Θεωρούμε όμως ότι το πιο σημαντικό όλων ήταν η σχέση εμπιστοσύνης που αποκτήσαμε μαζί σας. Κι αυτό εκτός από το γεγονός ότι μας τιμά ιδιαίτερα, είναι και η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση.

Ήμασταν πάντα ξεκάθαροι ως προς τις προθέσεις μας και αυτό εκτιμήθηκε αναλόγως από εσάς που μέσω του PaoAbroad στηρίξατε οικονομικά και ηθικά τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό μας. Και αυτό είναι ένα ανεκτίμητο συναίσθημα που μας γεμίζει με δύναμη για να συνεχίσουμε.
Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός σταδιακά βρίσκει τον δρόμο του. Ο Όμιλος έχει πλέον μία ισχυρή διοίκηση, η οποία με αγάπη και μεράκι χτίζει το μέλλον του συλλόγου πολύ προσεκτικά. Τα πρώτα δείγματα άλλωστε είναι εμφανή. Ανταγωνιστικές ομάδες στον μόλις δεύτερο χρόνο που ανέλαβε η διοίκηση, παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα, γεμάτες ακαδημίες που θα πλαισιώσουν μελλοντικά τα τμήματα του Ομίλου, γήπεδα γεμάτα από οπαδούς του Παναθηναϊκού και ένας δρόμος που μπορεί να έχει πολλές δυσκολίες μπροστά του, αλλά θα είναι μόνο ανοδικός για τον Σύλλογό μας.

Σε αυτή τη χρονική στιγμή λοιπόν θεωρούμε ότι τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο μπορούμε να τον υπηρετήσουμε με το να σας μεταφέρουμε με τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε αυτά που πρεσβεύει ο Σύλλογός μας στα 107 χρόνια Ιστορίας του, αλλά και με το να σας ενημερώνουμε για τα πιο σημαντικά νέα όλων των τμημάτων του. Ενημέρωση για το τεράστιο και γεμάτο δόξα παρελθόν του, ενημέρωση για το γεμάτο αγώνες και προσπάθεια παρόν του, αλλά και ενημέρωση για το λαμπρό και φωτεινό μέλλον του. Σύμφωνα, πάντα, με τις δικές μας δυνάμεις και δυνατότητες, θεωρούμε ότι μπορούμε να συνεισφέρουμε στις ανάγκες αυτές του Ομίλου και με γνώμονα πάντα το καλό του Συλλόγου να περάσουμε στην επόμενη σελίδα της προσπάθειάς μας ως Panathinaikos Supporters Abroad.

Βρισκόμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της νέας μας προσπάθειας, η οποία θα απαρτίζεται από φίλους του Παναθηναϊκού γεμάτους ρομαντισμό και θα επικεντρωθεί στους τομείς που προαναφέραμε.

Είναι ιδιαίτερη τιμή να έχουμε μαζί μας, με μόνιμη στήλη, τον καθηγητή του πανεπιστημίου του Haverford και συγγραφέα του βιβλίου «Ελλάς Ευρώπη Παναθηναϊκός» Αλέξανδρο Κιτροέφ, που θα μας ταξιδεύει μέσα από το ιστορικό του αρχείο σε εποχές ρομαντικές.

Είναι επίσης μεγάλη η χαρά μας που θα συνεργαστούμε με τον ιστορικό ερευνητή και συγγραφέα των βιβλίων «Παναθηναϊκούπολη» και «Λεωφόρος Ηρώων» Ανδρέα Οικονόμου, ο οποίος μέσω μόνιμης στήλης με τίτλο «Γνωρίζατε ότι...», θα μας παρουσιάζει εξαιρετικά ενδιαφέρουσες πτυχές της ιστορίας του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας.

Εξίσου χαρούμενοι είμαστε που θα φιλοξενούμε, σε επίσης μόνιμη στήλη, έναν από τους πιο αγνούς και ρομαντικούς φίλους του Παναθηναϊκού που γνωρίζουμε, τον φίλο μας με το ψευδώνυμο «Unknown rebel». Τα κείμενά του θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς η γραφή του θεωρούμε ότι είναι μοναδική.

Και φυσικά «τον λόγο» θα έχετε εσείς, όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού μας μέσω της στήλης «Green Corner» όπου θα επικοινωνείτε μέσω αυτής τις ανησυχίες σας και τις ιδέες σας για τον Παναθηναϊκό μας.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να σταματήσουμε εκεί, καθώς πιστεύουμε βαθιά πως ο καλύτερος τρόπος για να μεταφερθούν οι ανησυχίες, τα συναισθήματα, τα προβλήματα και γενικότερα η καθημερινότητα όσων βρίσκονται πλάι στον Παναθηναϊκό, είναι να γίνει μέσω των αθλητών, των εφόρων και των προπονητών. Των ανθρώπων που μάχονται για τα τμήματα του Ομίλου και ματώνουν για να κρατούν την πράσινη σημαία ψηλά!
Είναι λοιπόν πολύ μεγάλη η χαρά μας να έχουμε μαζί μας σε μόνιμες στήλες την Ζένια Τσίμα, αθλήτρια του γυναικείου βόλλεϋ, την Niki Avery, αθλήτρια του γυναικείου μπάσκετ, τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, αθλητή του αντρικού βόλλεϋ, τον Γιάννη Μηλιδάκη, επικεφαλής της αγωνιστικής κολύμβησης και των ακαδημιών της, καθώς επίσης και τους… παλιούς στο paoabroad.com Δημήτρη Κατσίρη και Νίκο Κοκκινάκη, έφορους και αθλητές της σκοποβολής και Γιώργο Φωκά, επίσης έφορο και αθλητή της ποδηλασίας.
Στον ιστότοπό μας θα βρίσκετε πλέον από το πρόγραμμα των αγώνων των τμημάτων του Παναθηναϊκού μας, μέχρι αποτελέσματα αλλά και διάφορα νέα. Παράλληλα, το σήμερα και το χθες του Ομίλου θα περνάει από τις οθόνες και με οπτικοακουστικά ντοκουμέντα και σπάνια βίντεο, τα οποία θα επιμελείται η αυθεντία του είδους, Sopist.

Αγαπητοί μας φίλοι, σας καλούμε να εξερευνήσετε τον ανανεωμένο ιστότοπό μας! Η οικογένεια του PaoAbroad, μέσω αυτής της προσπάθειας, μεγαλώνει. Προσθέτει νέα μέλη στα ήδη υπάρχοντα, αλλά διατηρεί πάντα την ίδια ταυτότητα και τον ίδιο σκοπό, που δεν είναι άλλος από το να υπηρετούμε, με τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε, τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου.

Ζητάμε από εσάς την στήριξή σας στη νέα μας αυτή προσπάθεια, αλλά πάνω απ’ όλα την στήριξή σας σε όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός θα πει μαχητική ψυχή και μόνο ενωμένοι γράφουμε ιστορία!

Με εκτίμηση,

Panathinaikos Supporters Abroad

Υ.Γ. Το βελτιωμένο πρόσωπο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού μας δεν αναιρεί τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν. Οι καμπάνιες και οι προσπάθειές μας για οικονομική ενίσχυση του Ομίλου δεν σταματούν. Εφόσον προκύψει κάποια άμεση ανάγκη, θα σταθούμε και οικονομικά ξανά δίπλα στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό μας.

Σχόλια