Oι Παναθηναϊκοί ξέρουν να τιμούν και να σέβονται

"Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Παναθηναϊκού, θα μπορούσε κι εγώ να χειροκροτήσω έναν έναν τους φιλάθλους που στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια την ομάδα. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου."
Ο κόσμος του Συλλόγου που βρέθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ, όντως προσέφερε το πιο ζεστό χειροκρότημα του στον Δ.Ιτούδη κατά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο με τον πρώην προπονητή μας να ανταποδίδει με το χέρι στην καρδιά.

Ήταν το
λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει ο κόσμος για να ευχαριστήσει τον κόουτς για το Παναθηναϊκό όνειρο το οποίο κράτησε 13 χρόνια και έπαιξε βασικό ρόλο.

ΥΓ: Δυστυχώς η ΚΑΕ δεν τον τίμησε για τους λόγους που είχε αναφέρει μάλλον ο Δ.Γιαννακόπουλος . Η ιστορία θα κρίνει αν ήταν ένα λάθος ή αν όντως ο κόουτς είχε βοηθήσει στην αποδόμηση τότε της ομάδας. Πάντως για μένα είναι κάτι άλλο αυτό που μετράει και έχει να κάνει με την συμπεριφορά του κόσμου που με το παρατεταμένο χειροκρότημα του έδειξε πως πράττει με το συναίσθημα και όχι με τις...κατευθυντήριες οδηγίες κάθε διοίκησης. Και αυτό είναι μαγκιά!

Σχόλια