Ο δημόσιος οργανισμός "Ολυμπιακός" βρωμάει - Αφαιρέστε τίτλους και τιμώρηστε τον!


Σήμερα διαβάσαμε πως ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μ.Κουντούρης, και ο πρώην αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, Α.Παπαδόπουλος, είναι ανάμεσα στους 93 κατηγορούμενους για το σκάνδαλο με τα στημένα που βγήκε στην δημοσιότητα το 2011!

Ο δημόσιος οργανισμός που
ακούει στο όνομα Ολυμπιακός συνεχίζει να προκαλεί το κοινό και φαίνεται για ακόμη μια φορά πως βρωμάει. Δεν γίνεται διαχρονικά πάντα πρόσωπα που σχετίζονται μαζί του να εμπλέκονται σε υποθέσεις που ερευνά η Ελληνική Δικαιοσύνη. Μόνο τυχαίο δεν είναι.

Ο Ολυμπιακός αν δείτε τις κατακτήσεις στον Ελληνικό Αθλητισμό θα δείτε πως πλέον -πλην του μπάσκετ αντρών και γυναικών που δεν έχει τμήμα- κυριαρχεί παντού. Με αφετηρία το ποδόσφαιρο που όπως φαίνεται από τις δύο υποθέσεις που τρέχουν (2011 και 2014), είναι μέσα στην μπόχα, ο Ολυμπιακός ευεργετείται. Μιλάνε όλοι για ενόχους και κατηγορούμενους και κανείς δεν λέει ποιο σωματείο ευνοείται από αυτήν την κατάσταση.

Επίσης ο ιδιοκτήτης(;) της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Β.Μαρινάκης, απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για την υπόθεση του 2011, όμως είναι σε εξέλιξη μια άλλη που είναι πάλι μέσα στους εμπλεκόμενους, όπως μας είχαν ενημερώσει τα διεθνή Μ.Μ.Ε.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο λοιπόν. Όπως τυχαίο δεν θα είναι αν το Ελληνικό κράτος δεν τιμωρήσει αυτόν τον δημόσιο οργανισμό με αφαίρεση πρωταθλημάτων.

Τελικά το σκάνδαλο Κοσκωτά τους έκανε πολύ χειρότερους και εξαπλώθηκαν σε όλα τα επίπεδα.

ΥΓ: Το τραγικό; Πως κάποιοι πλουτίζουν εντός διοικήσεων και οπαδών τους και οι γαύροι κάθονται και τους κοιτάνε....

Σχόλια