Δεν έχουν ξαναπαίξει σε γεμάτο γήπεδο και το βαφτίζουν ζούγκλα. Λογικό...


Ανακοίνωση εξέδωσε το ΤΑΠ Πάοκ που σε ένα παραλήρημα λόγω της έκπληξης τους από την αντίσταση που βρήκαν από την ομάδα μας αναφέρουν το ένα ψέμα μετά το άλλο.

1. Στην επίμαχη φάση κι ενώ το σκορ ήταν 9-8 υπέρ μας ο διαιτητής το μπλοκ άουτ το μετέτρεψε σε άουτ και το 10-8 το έκανε 9-9.

2. Ο Χιμένεθ με την διακοπή του αγώνα έκανε χειρονομίες προς τον κόσμο που βρισκόταν πάνω από τους πάγκους των ομάδων. Δυστυχώς, σε όποιο γήπεδο και να παίζαμε, όπως συμβαίνει δεκαετίες σε τέτοιες περιπτώσεις το πλήθος δεν το συγκρατείς και είναι δεδομένο πως θα πέσει κάτι μέσα. Ξέρουμε πως στην Πυλαία σε κάθε ματς μαζεύονται όλες οι παρθένες (γιατί οπαδοί δεν πατάνε).

3. Πριν τον Χιμένεθ, στο τέταρτο σετ και στην προσπάθεια του ο Πάοκ να φέρει στα ίσια το ματς, ο Παντακίδης πήγε να παίξει το ίδιο έργο ανοίγοντας διάλογο με την κερκίδα χωρίς λόγο και αιτία. Δυστυχώς για αυτόν δεν έγινε τίποτα και το ματς συνεχίστηκε.

Είναι κατανοητό πως στον Πάοκ (από διοίκηση μέχρι ΜΜΕ) δεν είναι συνηθισμένοι σε γεμάτα κλειστά με κόσμο να φωνάζει. Άρα στα μάτια τους ένα τέτοιο σκηνικό μεταφράζεται ως ζούγκλα.

Ε η ίδια ζούγκλα θα υπάρχει και την Πέμπτη. Με συνθήματα, κασκόλ, πανιά, τύμπανα και πάει λέγοντας..


ΥΓ Ξαναλέω πως φτάνει στα όρια του ηλίθιου να πετάς μέσα έστω και το παραμικρό. Γήπεδο δεν πας για να βγάζεις τα εσώψυχα σου αλλά για να υποστηρίζεις την ομάδα σου. Και ο σωστός οπαδός θέλει να νικάει η ομάδα του στα ίσια και όχι να προσπαθεί να βλάψει αντίπαλους παίκτες ή διαιτητές. Αυτό είναι γενικό σχόλιο και όχι για χθες που η ομάδα κέρδισε δίκαια.

Σχόλια