Πράσινα Νέα: Πράσινος ο Βεζένκοφ!

H KAE TO ΔΙΕΨΕΥΣΕ.

Σύμφωνα με το site "Πράσινα Νέα" o 19χρονος Αλεξάντερ Βεζένκοφ θα είναι από του χρόνου μέλος της ομάδας μας, ανεβάζοντας την ποιότητα στην θέση 4. Μάλιστα θα αποσύρει και την συμμετοχή στα ντραφτ του καλοκαιριού για το ΝΒΑ.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:


Από το καλοκαίρι του 2014 και έκτοτε, ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ είναι ο διακαής πόθος των διοικούντων τον Παναθηναϊκό από την ελληνική αγορά.

Τότε, παρότι είχε επιτευχθεί συμφωνία με τον Άρη, ο Βούλγαρος πάουερ φόργουορντ προτίμησε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για άλλη μία σεζόν, έχοντας στο μυαλό του την προοπτική του NBA.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Prasinanea.gr, μερικούς μήνες από εκείνη την εξέλιξη, ο 19χρονος μπασκετμπολίστας έλαβε, οριστικά και αμετάκλητα, την απόφαση να φορέσει τη φανέλα με το Τριφύλλι!

Στο πλαίσιο αυτό, τις επόμενες ώρες θα αποσύρει τη συμμετοχή του από τα ντραφτ του NBA, επιβεβαιώνοντας ότι θα παραμείνει στην Ευρώπη.

Ο Βεζένκοφ πείστηκε από τον τρόπο που προσεγγίστηκε, ότι ο Παναθηναϊκός είναι η ιδανική ομάδα για να εξελιχθεί - αγωνιστικά και σε προσωπικότητα - και να μπορέσει σε μεταγενέστερο χρόνο να κάνει το ταξίδι προς την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Παράλληλα, πλέον, συνεργάζεται με άλλο ατζέντη, γεγονός που συνέβαλλε στην πιο εύκολη επαφή με τους ανθρώπους της ΚΑΕ.

Επί της ουσίας, οι πληροφορίες του Prasinanea.gr, αναφέρουν ότι οι συμφωνίες του Παναθηναϊκού με τον Βεζένκοφ και τον Άρη είναι κλεισμένες και με τη λήξη της σεζόν, θα ανακοινωθούν.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μία μεταγραφική επιτυχία της διοίκησης, αφού ο Βεζένκοφ είναι ένα από τα πιο ταλαντούχα "4" στην Ευρώπη!

http://prasinanea.gr/basket/article3442325.ece

Σχόλια