Έξω τα επιχειρηματοπολιτικά από τον Παναθηναϊκό

"Τη νέα περίοδο στόχος είναι να κάνουμε πρωταθλητισμό, στόχος είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα, αυτό είναι το πλάνο μας, αλλά έχω δύο σοβαρές ανησυχίεςις. Τις οικονομικές εξελίξεις της χώρας και με τις επιπτώσεις που θα έχει τόσο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το κομμάτι της διαφθοράς, διότι δεν ξέρω αν η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο." 
Μαλάκες δεν είμαστε. Ξέρουμε που ζούμε και τι συμβαίνει. Όπως έχω ξαναπεί και δεν θα βαρεθώ να το λέω νο1 στόχος του Συλλόγου πρέπει να είναι να τιμωρηθεί το κόκκινο παρακράτος από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Αλλιώς πρωτάθλημα δεν βλέπουμε και τα υπόλοιπα τμήματα δεν θα λάμψουν. Εκτός κι αν βρεθεί κάποιος και πετάει τα τριπλάσια λεφτά από όσα χρειάζεται στην μπάλα ώστε να αλλάξει τις ισορροπίες και να διασφαλίζει με τα χρήματα ότι δεν θα μας σφάζουν. Απλά πράγματα.

Όμως τα περί οικονομικών της χώρας, μπορεί να έχουν όντως επιπτώσεις στην ομάδα μας (πχ σε μια επιστροφή στο εγχώριο μας νόμισμα). Και μεγάλες. Αλλά τα ίδια θα ισχύουν πάνω-κάτω και για τους υπόλοιπους. Και αυτό δεν θα μας επηρεάζει τόσο για το αν θα πάρουμε το πρωτάθλημα.

Τέλος πάντων. Επειδή όπως είπα ξανά, μαλάκας ο κόσμος δεν είναι, καλό θα είναι τα επιχειρηματικά και πολιτικά να μένουν εκτός Συλλόγου και ακόμη καλύτερο θα είναι να μην γίνεται καν προσπάθεια προβατοποίησης του κόσμου μας.

Σχόλια