Πέφτουν οι τιμές στα διαρκείας του χρόνου


Σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport ο Γ.Αλαφούζος έχει σκοπό να χαμηλώσει τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την ερχόμενη σεζόν, ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη ανταπόκριση για μια πιο γεμάτη Λεωφόρο.

Την φετινή σεζόν είχαν υπάρξει
αυξήσεις στις τιμές των διαρκείας (ξεκινούσαν από 400 ευρώ και 260 ευρώ τα οικογενειακά πακέτα, ενώ την προηγούμενη ήταν από 300 και 200 ευρώ αντίστοιχα), λόγω των επιτυχιών της προηγούμενης σεζόν καθώς και της συμμετοχής μας στην Ευρώπη, όμως η ανταπόκριση δεν ήταν αυτή που περίμεναν στην ομάδα.

Επίσης, αξιοσημείωτο είναι πως ενώ η ομάδα φέτος προσπάθησε να αντέξει περισσότερο στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος (μέχρι να την τελειώσουν οι αφαιρέσεις βαθμών και οι διαιτητές) η προσέλευση του κόσμου είναι χαμηλότερη σε σχέση πάντα με την περυσινή σεζόν!

Θα έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε αν το δημοσίευμα έχει σχέση με την πραγματικότητα και αν οι τιμές των διαρκείας θα πέσουν -και πόσο- σε όλες τις κατηγορίες.


ΥΓ: Αφήνοντας στην άκρη πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ανάγκη να μαζεύει το κάθε ευρώ, θέλω να τονίσω κάτι. Για να έχει την απαίτηση η ΠΑΕ να ζητάει κάποιο ποσό από τον κόσμο, πρέπει να του προσφέρει και κάτι. Και δεν αναφέρομαι σε αγωνιστικά. Δεν είναι μόνο τα αγωνιστικά (ή το επίπεδο του στημένου Ελληνικού πρωταθλήματος) που προσελκύουν τον κόσμο. Είναι ο βασικός λόγος αλλά δεν είναι ο μόνος. Για αυτό είναι αναγκαία όσο ποτέ η ανάπλαση της Λεωφόρου. Γιατί ο κόσμος εξελίσσεται και ο Παναθηναϊκός μένει πίσω. Γλυκιά, ρομαντικιά και oldschool η Λεωφόρος στην σημερινή της μορφή αλλά η ομάδα έχει ανάγκη και τον υπόλοιπο της κόσμο που καλώς ή κακώς θέλει -και είναι δικαίωμα του- και 2-3 ανέσεις και ασφάλεια όταν πάει στο γήπεδο.

Σχόλια