Παίζει στα ημιτελικά!


Η ομάδα μας κατάφερε εξαρχής να πάρει τα δύο σετ στην Πυλαία απέναντι στον Πάοκ που θα της έδιναν την 4η θέση και την συμμετοχή της στα ημιτελικά του πρωταθλήματος και στην συνέχεια κατάφερε να νικήσει στο tie break την ομάδα της Θεσσαλονίκης με 2-3!

Ένα μεγάλο διπλό που ήρθε σαν
συνέχεια των νικηφόρων αποτελεσμάτων των τελευταίων αγωνιστικών απέναντι στους πρωτοπόρους (Ολυμπιακό και Εθνικό Αλεξανδρούπολης) και ένα σπουδαίο επίτευγμα, η συμμετοχή μας στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, όπου τώρα θα αντιμετωπίσουμε την Μ.Τρίτη πάλι τον Πάοκ στην Πυλαία.

Σίγουρα η είδηση ότι μπήκαμε στην πρώτη τετράδα δεν αποτελεί παράσημο για την ιστορία του Συλλόγου, όμως η μεγάλη προσπάθεια εξυγίανσης που γίνεται τα τελευταία χρόνια στο τμήμα αναδεινύει τον τεράστιο αγώνα που έγινε από όσους ανέλαβαν να το τρέξουν. Δηλαδή τους απλούς οπαδούς του Παναθηναϊκού που χωρίς βρώμικα λεφτά και χορηγίες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ κατάφεραν να ανεβάσουν την ομάδα αρκετά σκαλοπάτια σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Η ομάδα φέτος έχει αποδείξει πως διαθέτει δύο συστατικά που μας κάνουν να αισιοδοξούμε για την συνέχεια και για του χρόνου. Την σοβαρότητα και την σταθερότητα που δεν υπήρχε τις προηγούμενες σεζόν. Δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να κοντράρουμε τον Πάοκ στα ημιτελικά, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως εδώ που φτάσαμε αξίζει και η ομάδα να κάνει την υπέρβαση αλλά και ο κόσμος στον τρίτο ημιτελικό (ο δεύτερος θα γίνει πάλι στην Πυλαία την Μ.Πέμπτη) να γεμίσει την Κυψέλη και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα μοναδική για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ξαναλέω πως τα κέρδη είναι πολλά για το μέλλον. Τα παιδιά που τρέχουν το τμήμα προφανώς εκτός από την ηθική ικανοποίηση για τους κόπους τους, αποκτούν αυτόματα και την ηρεμία που χρειάζεται ώστε να δημιουργήσουν μια γερή βάση για του χρόνου ώστε να γίνουμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί την επόμενη χρονιά. Μακάρι να συγκινηθούν από αυτήν την πορεία και επιφανείς Παναθηναϊκοί (βλ. Λεωνίδας Πολέμης που είναι παντού στα ερασιτεχνικά ή ακόμη και ο Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος) και να βοηθήσουν οικονομικά για να μπορέσουμε να πάμε για μεγαλύτερα πράγματα.

Ο ρομαντισμός και η αγάπη μπορούν να καταφέρουν πολλά πράγματα όπως είδαμε, όμως χρειάζονται και οι οικονομικοί πόροι.

Τέλος, πρέπει και ο κόσμος να ενεργοποιηθεί περισσότερο και να μην αρκείται στην παρουσία του στα γήπεδα όπου παίζει ο Σύλλογος. Γραφτείτε στον Ερασιτέχνη και ισχυροποιήστε την ασπίδα που έχει μπει τα τελευταία χρόνια.

ΠΑΟ ΘΥΜΗΣΟΥ
ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ
ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ.

Σχόλια