Έτσι στήνονται οι αγώνες στον Πειραιά! - Όντως θα τολμήσετε να ξεκινήσετε το νέο πρωτάθλημα;


Γεγονότα που δεν μπορεί να συλλάβει ο νους συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Όπως αποκαλύπτει το SDNA, πριν από λίγες ημέρες και μετά από σχετική καταγγελία που διερεύνησε, ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, κάλεσε στο γραφείο του τον προπονητή Δημήτρη Καλαϊτζίδη και τον ποδοσφαιριστή Νίκο Γεωργέα, οι οποίοι κατέθεσαν ενόρκως ότι στο ημίχρονο του αγώνα Ολυμπιακός - Βέροια 3-0 της 6ης Ιανουαρίου του 2013, τους ζητήθηκε να χάσουν και μάλιστα με το τελικό σκορ να είναι over (να επιτευχθούν συνολικά τρία γκολ και πάνω)! Αναλυτικά...


Ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, ο οποίος τρέχει την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» και κάνει εξαιρετική δουλειά χωρίς να αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, διερεύνησε καταγγελία που δέχθηκε, σύμφωνα με την οποία το παιχνίδι Ολυμπιακός Βέροια 3-0 (6/1/1/3 στο «Καραϊσκάκη») ήταν «ύποπτο» για χειραγώγηση. Πιο συγκεκριμένα, η καταγγελία που δέχθηκε, ανέφερε πως ο γενικός αρχηγός της Βέροιας, Γιώργος Λαναρής, μπήκε στα αποδυτήρια του «Καραϊσκάκη» στο ημίχρονο του αγώνα, με το αποτέλεσμα μέχρι τότε να είναι 0-0, και έδωσε εντολή σε παίκτες και τεχνική ηγεσία να χάσουν το παιχνίδι και μάλιστα με τελικό σκορ over!

Κατά την έξοδο των παικτών στον αγωνιστικό χώρο για το 2ο ημίχρονο, ο τότε ποδοσφαιριστής της Βέροιας (και νυν της ΑΕΚ), Νίκος Γεωργέας, ζήτησε από τον τότε προπονητή της ομάδας (και νυν του Άρη), Δημήτρη Καλαϊτζίδη, να μη συνεχίσει να αγωνίζεται. Πράγματι, ο κ. Καλαϊτζίδης αντικατέστησε τον Γεωργέα στο 49΄ του αγώνα με τον Καλογέρη. Λίγο αργότερα, στο 54΄, ο Μήτρογλου άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό, ενώ στη συνέχεια, με το σκορ στο 1-0, αλλαγή από τον προπονητή του ζήτησε και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βέροιας, Παντελής Καφές. Ο συγκεκριμένος αντικαταστάθηκε στο 68΄ από τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σκαθαρούδη. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Σκαθαρούδης δεν έπαιξε εκείνη τη χρονιά σε κανένα άλλο παιχνίδι, ούτε πριν ούτε μετά και πως όλη του η συμμετοχή στο πρωτάθλημα ήταν αυτά τα 26 (μαζί με τις καθυστερήσεις) λεπτά!

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, ο Ολυμπιακός πέτυχε άλλα δύο γκολ (86΄ Τζιμπούρ, 90' +1΄ Πάντελιτς) και έτσι το παιχνίδι έληξε 3-0, ακριβώς όπως είχε ...παραγγείλει ο Λαναρής. Ήττα της Βέροιας και over.

Για την ιστορία, στο συγκεκριμένο παιχνίδι η Βέροια παρατάχθηκε εξ αρχής με ελλείψεις, καθώς είχε αποφασιστεί να εκτίσουν την ποινή τους στο «Καραϊσκάκη« τέσσερις βασικοί ποδοσφαιριστές (Γεωργιάδης, Καλί, Μπαργκάν και ο Ολαϊτάν, που στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό).

Με όλα αυτά τα στοιχεία στα χέρια του, ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, κάλεσε πριν λίγες μέρες διαδοχικά στο γραφείο του, τους Δημήτρη Καλαϊτζίδη και Νίκο Γεωργέα. Και από τους δύο ζήτησε να επιβεβαιώσουν το γεγονός ότι ο γενικός αρχηγός, Γιώργος Λαναρής, τους ζήτησε να χάσουν το παιχνίδι με over. Τόσο ο Καλαϊτζίδης όσο και ο Γεωργέας, επιβεβαίωσαν στις ένορκες καταθέσεις τους το συμβάν! Εξ αυτών, ο ανακριτής φέρεται να έχει καταλήξει στο συμπέρασμα πως το παιχνίδι ήταν «στημένο».

Ο Γιώργος Ανδρεάδης έχει ήδη απαγγείλει κατηγορίες, τόσο τον πρώην πρόεδρο της Βέροιας, Γιώργο Αρβανιτίδη, όσο και τον Γιώργο Λαναρή, οι οποίοι έχουν πάρει προσθεσμία για να απολογηθούν.

Θυμηθείτε τι έγινε στο Ολυμπιακός - Βέροια 3-0, στο video που ακολουθεί...



http://www.sdna.gr/gr/podosfairo/dikastikes-upotheseis-skandala/arthro/31897/marturies-sok-gia-to-olubiakos-veroia-3-0/

Σχόλια