Yποταγή στου Ρέντη!

Πράσινο πάρτι στον Πειραιά

Ο Παναθηναϊκός με μια εκπληκτική εμφάνιση πήρε το διπλό στου Ρέντη με 1-3, μπήκε γερά στο κόλπο της τετράδας και εμάς μας θύμησε παλιές ωραίες εποχές όπου το κλειστό "M.Μερκούρη" αποτελούσε το εξοχικό νο2.

Επίσης με αυτό το
μάγκικο διπλό η ομάδα μας έσπασε μια ντροπιαστική ...παράδοση που μετρούσαμε μόνο ήττες στα ματς με τον γαύρο τα τελευταία 5 χρόνια.

Αν συνυπολογήσετε πως τα μπάτζετ τως δύο ομάδων έχουν μεγάλη διαφορά και ο Παναθηναϊκός χτίζει τίμια μια ομάδα χωρίς τα βρώμικα λεφτά του ποδοσφαίρου, τότε καταλαβαίνετε όλοι πως μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο διπλό.

Το επόμενο ΣΚ με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην Κυψέλη. Πρέπει να τιγκάρουμε το κλειστό για να πάρουμε την νίκη που θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά στην τετράδα.

ΥΓ: Μπέλλο ψυχάρα!

YΓ2: Ένα συμπέρασμα που έβγαλα και από το σημερινό ματς. Πλην του πόλο, σε όλα τα ομαδικά αθλήματα οι παίκτες μας στα ντέρμπι παίζουν με πολύ μεγαλύτερη ψυχή από αυτούς του γαύρου.

Σχόλια

  1. ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στα παιδιά. Είχαμε πολύ καιρό να κάνουμε νίκη στο βόλει. Νομίζω ότι και εκεί θα πιάσουμε την κορυφή. Σιγά-σιγά , αν μας αφήσουν , σε όλα τα αθλήματα θα πάρουμε κεφάλι. Και στο ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευθύμιος22/3/15 3:08 π.μ.

    Όλοι μέλη στον ερασιτέχνη για να πανηγυρίζουμε τίτλους παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου