Άντε και στο Vogue..


Στην τέταρτη θέση καλύτερων οπαδών παγκοσμίως κατέταξε τους Ολυμπιακούς το...ιταλικό GQ.
Με τις ευχές μας να σας βγάλουν πρώτους το Vogue και το Madame Figaro..

Σχόλια

  1. Αν παίζαμε και εμεις κάθε χρόνο τσαμπιονς λιγκ και ειχαμε την ιδια προβολή πρωτοι θα ημασταν. Κάτι αλλο να ξερετε οσοι μπαινετε στο SDNA καινουριο που διευθυνει ο πρωην Γκαζζετιστας.Το 2011 ΕΙΧΕ αφησει να περασει αυτος που χειριζεται τα σχολια στο γκαζζεττα ενα σχολιο ενος γαυρου που ευχοταν το θανατο στον Θ. Γιαννακοπουλο με αισχρους χαρακτηρισμους! Με αποτελεσμα να παει ο Δημητρης Γιαννακοπουλος κανοντας ΝΤΟΥ (και δικαια για μενα) στο γκαζζεττα για να ΔΕΙΡΕΙ τον διευθυντη του σαιτ Β. Ππαθεωδορου! Ακριβως ετσι εγινε και ειναι η αληθεια! Οποτε να ξερετε ολοι οτι θα ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΑ ΑΣΧΗΜΑ πραγματα για Δ. Γιαννακοπ.(σε ειδικ αποστολη Ασπρουλιας Με Βετακη) Αν δεν το εχετε καταλαβει πολεμο στον Μαρινακη και στον Δ.Γ κανει αυτο το σαιτ για πληροφορηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καί τι μας προτείνεις να διαβάζουμε σοφε γέροντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pao.gr
    paobc.gr
    panathinaikos1908.gr
    panathinaikos-press.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γνωστα αυτα φιλε. Τουλαχιστον για το ποδοσφαιρο λεει αληθειες, ολα τα υπολοιπα site γραφουν ψεμματα για τα παντα (ειδικα το gazzetta που τα αρθρα του στελνονται απευθειας απο τα βαθη του βρωμολιμανου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαχλαμάρες , εντάξει έχει κόσμο ο Θρήνος , αλλά σαν αυτό του Παναθηναικού της Λεωφόρου της προηγούμενης Κυριακής δεν έχει. Το μόνο που δεν έπρεπε να γίνει , ήταν να μπουν κάποιοι στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου και να μην ρίχνονταν οι φωτοβολίδες. Καλύτερα , να είχαμε αγνοήσει τους Μαρινάκη και Περέιρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου