ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Η Super League ακολουθεί τις επιθυμίες του Ολυμπιακού και όχι τους κανονισμούς της!


Η SUPER LEAGUE ΑΝΕΒΑΛΕ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΤΟ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΤΟ ΟΡΙΣΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΟΜΑΔΩΝ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.

ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ 24 ΩΡΩΝ.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΑΥΤΑ ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ..

Σχόλια

  1. Αυτό το επ αόριστον αποτελεί μέγα σκάνδαλο! Δηλαδή αν σήμερα όλο το βράδυ δε βρέξει στην Κομοτηνή δε θα παίζεται μπάλα αύριο? Δε λέω ότι θα είναι χαλί το γήπεδο, αλλά οι κανονισμοί για όλες τις υπόλοιπες ομάδες ορίζουν ότι οι ομάδες πρέπει να ξαναβγούν αύριο στο γήπεδο...και μόνο εάν και αύριο δεν είναι κατάλληλος ο αγωνιστικός χώρος αναβάλλεται το παιχνίδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΠΥΡΟΣ7/3/15 9:42 μ.μ.

    ΠΟΛΝΤΟ ΨΟΦΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκανδαλο ειναι το οτι αυτο το πρωκταθλημα θα τελειωσει με τον γαυρο πρωκταθλητη αντι να παιζει στα χωραφια της γ' κατηγοριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι ακριβώς. Αλλά οι γκαλάκτικος που να βάλουν τα ποδαράκια τους στο βούλκο. Θα κινδυνεύσουν με τραυματισμούς και κτυπήματα οπότε ασε καλύτερα , μην γίνει και κάτι και χάσουν το ματς με την ΑΕΚ.


    Εντάξει η ΕΠΟ , ΚΕΔ , και Σούπερ Λίγκα δεν υπολογίζουν τον κανονισμό όταν πρόκειται για τον βρωμοθρήνο , αλλά ο κ υπουργός τι κάνει; Γιατί δεν τους τραβάει το αυτί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου