Παναθηναϊκέ βάλε STOP σε αυτό το μπουρδέλο!


Την επόμενη φορά οι δεκαπλάσιοι...ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

Τι νόημα έχει...πραγματικά για ποιο γαμημένο ποδόσφαιρο να μιλήσουμε. Ακόμη μια φορά σκοτώσανε το άθλημα και φοβούμενοι την αγωνιστική ανυπαρξία του Ολυμπιακού, εκτέλεσαν τον Παναθηναϊκό για να μην μπορεί να είναι πρόβλημα στην κατάκτηση ακόμη ένος πληρωμένου πρωταθλήματος.

Η υπόθεση λίγο διαφορετική, το
όνομα του θύτη διαφορετικό, η τοποθεσία διαφορετική και το θύμα το ίδιο. Ο Παναθηναϊκός για ακόμη μια αγωνιστική έπαιξε τον ρόλο του μαλάκα, δηλαδή αυτόν που παριστάνει τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

Δεν έχει νόημα να γράψουμε κάτι άλλο. Όποιος τολμήσει να γράψει κάτι αγωνιστικό και να αναλύσει παίκτες και συστήματα είναι απλά στημένος ή ηλίθιος.

Πλέον το μόνο που έχει νόημα είναι ο κόσμος του Συλλόγου να ξυπνήσει. Όχι οι οργανωμένοι και αυτοί που τραβιούνται δεξιά και αριστερά. Να ξυπνήσει και ο πιο "απλός" Παναθηναϊκός και να καταλάβει πως δεν πάει άλλο. Κανένας Αλαφούζος και κανένας Γιαννακόπουλος δεν θα φέρουν την λύση. Μπορεί να βοηθήσουν στην δημιουργία του εδάφους, αλλά δεν θα φέρουν την λύση. Την λύση θα την φέρει μόνο ο κόσμος του Συλλόγου. Για αυτό στο επόμενο κάλεσμα οφείλει να δώσει το παρών. Οι 5.000 να είναι την επόμενη φορά 50.000.

Για την ιστορία ο Δασκαλόπουλος νίκησε τον Παναθηναϊκό 2-0...

Σχόλια

  1. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΓΑΜΩ ΤΟ @@@ ΜΟΥ. ΒΑΛΤΕ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥΣ. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ.


    ΥΓ ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΒΑΖΕΛΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ 442 ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμα εχεις τετοιους "φιλους" τι να τους κανεις τους εχθρους

    http://i.imgur.com/kIWIHCe.png



    Ακομα και το gazzetta (νεος sport-fm) γραφει για τη σφαγη... εμετος. Διαβαστε αυτους να μαθαινετε για το 442. Ισως αμα ειχαμε καλυτερο δεξι μπακ ο Δασκαλοπουλος δε θα σφυριζε μουφα πεναλτυ, δεν θα μας φορτωνε με ανυπαρκτες καρτες και φαουλ, ΔΕ ΘΑ ΧΑΡΙΖΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΕΤΣΙΝΟ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στον σπορ24 όλα εντάξει, κατώτερος ο παναθηναϊκός και άλλωστε στο περιστέρι έχουν χάσει και ο παοκ και ο γαύρος άρα όλα καλά με τη διαιτησία σήμερα. Απλά πράγματα. Κάτι μου λέει πως θα κερδίσουμε την ένσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περιμένω να τελειώσει ένα ακόμα πρωτάθλημα που με αυτά και με τα άλλα μας έχουνε κάνει να κουραζόμαστε που το βλέπουμε.. Μας έχουνε κάνει να μη μπορούμε να ασχοληθούμε με το ποδόσφαιρο . Τι να πεις για ποδόσφαιρο όταν δίνει αυτό το αστείο πέναλντυ πραγματικά αστείο ..ομώς .Εκεί τελειώσε η ιστορία για σημερα.Η ομάδα έχει χτυπητες αδυναμίες και κάποτε το σερι θα τελειώνε όχι ομως να τελειώσει με το ζόρι ρε παιδιά .



    Για μερικούς που λένε πως χάθηκε το πρωτάθλημα τώρα πάλι ειναι κουταμάρες. Το πρωτάθλημα χάθηκε γιατι ο Μαρινάκης κάνει οτι του κατέβει στο κεφάλι γιατι ο Παναθηναικός δεν ενίσχυθηκε και επειδη ο Αναστασίου στο πρώτο γύρο έκανε πειράματα με τους Μπουι-Μπαιράμιδες κ κτλ.


    Παρόλα αυτά η ομάδα έκανε ένα πολύ σημαντικό σερί πήρε τα derby με γαυρο και Παοκ πειστικά . Επιπλεον αν θυμάμαι καλά είχαμε αρκετά χρόνια να κερδίσουμε 8 σερί αγώνες και σε αυτό αξίζουν μπράβο στα παιδιά.



    Ποτε ΟΜΩΣ θα δούμε κανονικό πρωτάθλημα ; ομάδες δυνατές ; ανταγωνισμό ; γεμάτα σύγχρονα γήπεδα ; τους χουλιγκανς στα σπιτια τους να παίζουν κανενα video game .. τους παράβατες παράγοντες να μπαίνουν φυλακή τους διαιτητές κλέφτες ; . . Πολύ κρίμα αυτή η σήψη που ζούμε σε όλα τα επιπεδα της κοινωνίας . Δυστυχώς είναι δύσκολο να ξεφύγει το ποδόσφαιρο από τις παθογένεις της κοινωνίας . Είναι μια κατάσταση που βόλευει..Θέλει διάλυση και από την αρχή....


    Πρέπει να πιέσουμε ΟΛΟΙ μας την πολιτεία να σταματήσει αυτό το χαλι και να γίνουν επιτελους τα αυτονόητα για κάθε χώρα που λέγεται πολιστιμένη. Ο Παναθηναικός λανθασμένα συμφώνησε να αρχίσει αυτό το χάλι . Στο επόμενο πρωτάθλημα με μια νέα διοικηση αντάξια του Παναθηναικού πρέπει να απαιτησει να παιχτει το ποδοσφαιρο ΚΑΘΑΡΑ στους αγωνιστικούς χόρους χώρις όλες τις παθόγενειες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προσωπικά , πιστεύω ότι πρέπει να παλεύουμε τον τίτλο μέχρι
    τέλους. Σήμερα η άμυνα πονούσε χωρίς την παρουσία του Σίφο.



    Το ότι οι
    διαιτητές δεν μας σέβονται είναι γνωστό. Θα έβρισκαν την ευκαιρία να το κάνουν
    και το έκαναν σε μια κανονική φάση. Πέναλτι , γκολ και αποβολή Δώνη και έτσι
    ηττηθήκαμε.



    Δεν
    μπορούμε να κερδίζουμε ΠΑΝΤΑ τους διαιτητές. Τους κερδίσαμε σε πολλά ματς του Παναθηναϊκού.
    Πρέπει ο κόσμος να συμμετέχει περισσότερο , δεν είναι δυνατόν όταν παίζουμε στη
    Λεωφόρο να έχουμε κάτω από 10,000 θεατές. Άρα , συμφωνώ σε αυτά που γράφει
    ο Πρες.



    Από την
    άλλη η διοίκηση πρέπει να κάνει το χρέος της και να αγοράσει 2~3 ποιοτικούς
    παίκτες για του χρόνου. Επίσης πρέπει πάση θυσία να κρατήσει τον Σίφο , να
    μείνει και του χρόνου στην ομάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ούτε τα προσχήματα πλέον...Την Κυριακή δείχνουμε τη δύναμή μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι πρωτη μεταγραφη που πρεπει να κανουμε ειναι του Βλαστου απο τον κορυδαλλο. Αυτη θα μας ανεβασει επιπεδο. Χωρις αυτον και τον ροναλντο να φερουμε δευτεροι θα βγουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νίκο , δεν θα πέσουμε στο επίπεδο του Ολυμπιακού. Δίκιο έχεις , αλλά η Πολιτεία έχει την ευθύνη να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο και η μπάλλα να παίζεται καθαρά εντός αγωνιστικών χώρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βαγγέλη , ποιός τα κατάφερε όλα αυτά που περιγράφεις; Η διοίκηση Αλαφούζου τα πέτυχε σε συντριπτικό βαθμό , μιας και ξεκίνησε τον σχεδιασμό της νέας ομάδας από το μηδεν. Το πρόβλημα είναι ότι το προιόν είναι διεφθαρμένο τόσο που όπως λέει και ο Νίκος για να πάρουμε πρωτάθλημα πρέπει να μεταγράψουμε τον Βλαστό από τις φυλακές Κορυδαλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΛΙΟΣΑ1318/3/15 11:52 μ.μ.

    ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
    ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΒΡΩΜΙΑ.
    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΩ ΘΕΛΟΥΝ ΣΦΑΞΙΜΟ ΟΛΟΙ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΛΙΟΣΑ1319/3/15 12:04 π.μ.

    οι νικες γεννουν φιλαθλους,οι ηττες και τα χιλιομετρα για την ομαδα γεννουν οπαδους.
    ΜΟΝΟ ΠΑΟ γαμω τους γαβρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μαγκες τελος τα ψεμματα...βλεπουμε ολοι τι γινεται αν περιμενουμε απο την πολιτεια και απο την παε ζητω που καηκαμε.ΕΜΕΙΣ πρεπει να παρουμε τη κατασταση στα χερια μας και οχι φυσικα μεσα απο το φεισμπουκ και το panathinaikospress(με ολο τον σεβασμο)...στους δρομους κερδιζεται οτι κερδιζεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αφου δεν εχουμε δεξι μπακ δικαιολογειται να μας σφαζουνε.... λογικη βαζελου.
    Το οτι οι τυποι εχουν στησει μεχρι και τα δοκαρια δεν τους λεει τιποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε φιλε οι περισσοτεροι ακομα και τωρα ασχολουνται με το οτι δεν εχουμε δεξι μπακ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ 50-50 ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΝΑ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ) ενω μας εχουν σφαξει. Τι να λεμε τωρα!! Γουσταρουν μιζερια και τον αδολφο μαρινακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φιλε μαζι σου σε ολα,αλλα ας μην βριζουμε τα ΘΕΙΑ για χαρη των ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οπότε να πάρει και η ΚΑΕ το βίντεο από ΚΑΘΕ αγώνα των άλλων στην Ευρωλίγκα και να στείλει το ακουστικό αρχείο στην Ευρωλίγκα διότι διαρκώς βρίζουν χυδαία τον Γιαννακόπουλο.
    Φυσικά και αστειεύομαι.
    Τέτοιες μαλακίες μόνο τα πειραιώτικα όντα κάνουν...
    ΥΓ: Press, κάποιοι δεν θα δουν ποτέ πέρα από τη μύτη τους. Μην ασχολείσαι να πείσεις τους εμπαθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ποσοι ειναι αυτοι ρε φιλε?τα 5 στημενα ατομα στα σαιτ και αλλα 300 που αγοραζουν την πρασινη?ειναι μειοψηφια υπαρχουν μονο στο ιντερνετ και πουθενα αλλου...δυστυχως παντα και σε ολες τις περιπτωσεις υπαρχουν τετοιοι αλλα ειναι μειοψηφια δες πχ το συλλαλητηριο του 2008...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αυτοι στους οποιους αναφέρεσαι φίλε είναι ελάχιστοι και σε καμία περίπτωση πλειοψηφία.
    όλη η ελλάδα ξέρει τι κάνει κάθε χρόνο το σύστημα φαταουλ αλλά κανείς δεν αναλαμβάνει το κόστος να στείλει στον αγύριστο το σωματείο των εφοπλιστών, των στημένων και των νεοναζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ήλπιζα όταν διάβασα το σχόλιό σου ότι κάτι ξέρεις κ λέω μακάρι...
    Ούτε μια μέρα δεν πέρασε κ η καε φρόντισε να σε διαψεύσει αδερφέ (δυστυχώς)
    Μακάρι να κατάλαβα εγώ λάθος την ανακοίνωση και να 'χεις δίκαιο

    Υ.γ. αλλά μάλλον θα είμαι εμπαθής, που λέει κ ο αδερφός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τι κανει ο αγαπητος κυριος Μαρινακης ολα καλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γαμησε τον. Ο τυπος εμφανιζεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για να υπερασπιστει τον ενα και μοναδικο σωτηρα (μπορειτε να τσεκαρετε το ιστορικο του) και τολμαει να την λεει στους αλλους. Το οτι η πρασινη πουλαει 1500 φυλλα ενω ειναι η μοναδικη (δηθεν) παναθηναϊκή εφημεριδα δεν του λεει κατι. Το χαρτι αγαπαμε-δεν αγαπαμε που στο αγαπαμε ειναι γεματο γαυρους και στο δεν αγαπαμε, γεματο παναθηναικους ουτε αυτο του λεει κατι. Ας μας λεει εμπαθεις. Ειμαστε εμπαθεις επειδη δεν κανουμε μοκο οταν βλεπουμε οτι ο προεδρος της καε συμμετεχει εμμεσα στον μυλο του ποδοσφαιρικου γαυροσυστηματος. Σταρχιδιαμολ.


    ΖΗΤΩ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ. ΖΗΤΩ
    ΖΗΤΩ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ. ΖΗΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο αυνανισμος βλαπτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Get a life ρε... Και στην καντίνα έχεις ιντερνετ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Συμφωνώ, γι' αυτό κοψ' την άμεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. αποστομωτικός οπως παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Έλα μίλα ανοιχτά... Πρέπει να είναι η πιο έξυπνη ατάκα που έχεις πει ποτέ, Νίκο, Κώστα, Γιάννη, πως σε λένε...
    Α ναι και συγγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση αλλά όπως κατάλαβα εσύ μου έγραψες όταν ήμουν στο γήπεδο. Ναι, σε αυτό που δεν ξέρεις πως είναι.
    Από το sdna παρακολούθησες το live? Επειδή κοιτάζω κι εγώ ιστορικά βλέπω ότι αν και διαρκώς τη λες στην Πράσινη έχεις μια αδυναμία στον Πρασινοφρουρό.
    Καλή βάρδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Επι της ουσιας θα μας απαντησεις που διαφωνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου