Υπάρχει και το Nova GO!

Η ΠΑΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ NOVA

Χρηματικό πρόστιμο ζητάει η Nova απο την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την γιγαντοοθόνη που στήθηκε έξω από το γήπεδο και μετέδιδε το ματς μέσω του συνδρομητικού καναλιού.

Καταρχάς δεν έχω ιδέα, αν η ΠΑΕ είχε κάποια ανάμειξη σε αυτό το θέμα ώστε να μπορεί η Nova να ζητάει αποζημίωση.

Όμως μια ερώτηση..


Αν στο επόμενο ματς με τον Αστέρα όπου είμαστε και πάλι τιμωρημένοι, αποφασιστεί να γίνει κι άλλο συλλαλητήριο ,κατά της μαφίας που διοικεί δύο δεκαετίες το Ελληνικό ποδόσφαιρο, και τοποθετηθεί ξανά μια γιγαντοοθόνη από τον κόσμο, η Nova δεν γνωρίζει πως υπάρχει τρόπος να δούμε και πολύ δύσκολος να μας κόψει το σήμα και να επιβάλλει κυρώσεις;

Αφού...με το Nova GO πας παντού! Από τους 5.000, οι 100 δεν θα έχουν; Μέχρι να τα κλείσει, θα έχουμε δει και τις φάσεις μετά το ματς...

Σχόλια

  1. Για παράδειγμα , ο Στάλιν και ο Χίτλερ ήταν οι μεγαλύτεροι προσωπολάτρες της ιστορίας. Και οι δύο κατέρρευσαν , αφήνοντας σκόνη και θρύψαλα. Ο Χίτλερ μια νικημένη και χωρισμένη στα δύο Γερμανία και ο Στάλιν μια Σοβιετική Ένωση που χψρίστηκε το 1991 σε 17 κράτη. Την ίδια τακτική ακολουθεί και ο Μαρινάκης. Υποψήφιος δήμαρχος , να δίδει και να βοηθά ανθρώπους με αντάλλαγμα την προσωπική προβολή , που φτάνει σε σημείο πρωσοπολατρείας.

    Θα έρθει στιγμή που θα καταρρεύσει και κανείς δεν θα θέλει να συζητάει για αυτόν. Όχι από εμάς αλλά από οπαδούς του Θρήνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αληταράδες , τρελαθήκανε με τον κόσμο . Αυτοί θέλουν να μας βάλουν γκισέ για να πληρώσουμε χρήμα επειδή παρακολουθούμε από το δρόμο το ματς του Παναθηναικού. Αν είναι δυνατόν , να διαδηλώσεις και να πληρώσεις και χρήμα από πάνω. Αλλά τι να πεις με τα μυαλά που έχουν βάλει στην ΝΟΒΑ (Σπορ 24) διόλου απίθανο να γίνει και κάτι τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ματς περνάει σε δεύτερη μοίρα μάγκες. Εμείς πήγαμε έξω από το Γήπεδο και ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, για να βοηθήσουμε τους παίκτες μας με την φωνή μας κια να μας νιώθουν δίπλα τους και ότι δεν τους αφήνουμε ποτέ. Προσωπικά και μην δω ένα ματς της σουπερ λίγδας δεν θα τρελαθώ, αλλά θα τρελαθώ αν ξέρω ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΑΣ παίζει στην έδρα του χωρίς να είμαι εκεί να του φωνάζω πόσο τον αγαπώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οχι απλα τα μπερδεψες τα εκανες σκατα....λοιπον δεν προκειται αν αρχισουμε πολιτικη συζητηση εδω μεσα αλλα μην εξισωνεις τον σταλιν με τον χιτλερ...ελπιζω μονο να μην το εκανες επιτηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Νικολάκη δεν κάνω καμία πολιτική συζήτηση. Δεν τις γουστάρω. Και οι δύο ήταν προσωπολάτρες. Προφανώς ο Χίτλερ ήταν εγκληματίας πολέμου , σε αυτό δεν υπάρχει σύγκριση. Αλλά ο Στάλιν είχε γίνει ο μετρ της προσωπολατρείας. Ο θείος Στάλιν , ο πατερούλης Στάλιν , ο άνθρωπος που νοιάζεται για την οικογένεια. Φωτογραφίες του κοσμούσαν κάθε μέρος της πάλαι ποτέ Σοβιετικής Ένωσης , τόσο που να μην βλέπεις σημαίες αλλά μόνο πορτρέτα του Στάλιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σε αυτο ενταξει δεν λεω οχι πιο πολυ διαφωνησα γιατι φανηκε οτι εξισωνεις τους 2 αυτους και επισης ειπες οτι ο σταλιν παρεδωσε μια εσσδ διαλυμενη που δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα...τελος παντων τελειωνει εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κανενα καφενειο δεν εχει εκει γυρω να βαλει προβολι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Like No Other12/3/15 5:15 μ.μ.

    καταλαβες το πνευμα του φιλου...ας συμφωνησουμε στον Κιμ Γιονγκ Ουν.ελπιζω σε αυτον να μην εχεις ενστασεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου