IΣΤΟΡΙΚΗ νίκη των Παναθηναϊκών

Η εκτός αγωνιστικού χώρου νίκη πολύ πιο σημαντική από την εντός. Ραντεβού στην επόμενη...
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έδωσε το παρών σήμερα έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου, κλείνοντας την Αλεξάνδρας και περνώντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. Αν και η ιδέα για την συγκέντρωση έγινε γνωστή την Πέμπτη το βράδυ, σε λιγότερο από 3 μέρες υπήρξε έντονη κινητοποίηση με αποτέλεσμα 5.000 κόσμος να βρεθεί σήμερα στον δρόμο φωνάζοντας για την αδικία που υπάρχει δύο δεκαετίες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και ευνοεί πάντα τον Ολυμπιακό.

Η σημερινή συγκέντρωση αποτελεί
τεράστια νίκη των Παναθηναϊκών. Δεν άφησαν την ομάδα να παίξει μόνη της σε μια άδεια Λεωφόρο, φώναξαν κατά του Β.Μαρινάκη, του Ολυμπιακού και όλου του συστήματος που υπάρχει, διατήρησαν την συγκέντρωση σε απόλυτα ειρηνικά πλαίσια και...έδωσαν τροφή για την συνέχεια.

Σε αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ελληνικό ποδόσφαιρο, ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν θα συνεχίσει να μένει απαθής. Ή μάλλον καλύτερα, θα δρά πιο έντονα, πιο μαζικά και πιο συχνά. Το σημερινό ήταν η αρχή. Αν η Κυβέρνηση δεν τρέξει τις υποθέσεις της εγκληματικής οργάνωσης άμεσα και πριν την έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος, τότε επόμενο πρωτάθλημα δεν θα υπάρξει.

Δεν είναι ούτε απειλή, ούτε τίποτα. Η απλή πραγματικότητα είναι. Αν δεν τιμωρήσετε και δεν διώξετε από τον αθλητισμό αυτούς που μας έχουν καταστρέψει τις Κυριακές μας, τότε αυτή η ιστορία δεν θα έχει τέλος.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει πάρει την κατάσταση στα χέρια του και δεν κάνει πλέον βήμα πίσω!

Σχόλια

  1. απο οτι βλεπω σε βιντεακια μεσα απο το γηπεδο μiα χαρα ακουγομασταν
    μακαρι να αφηναν το ιντερνετ και τις καφετεριες και να ερχονταν και αλλοι


    μπραβο στην ομαδα 2 χρονια τωρα εχει ξεφτιλισει το συστημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο μας που δεν αφήσαμε την ομαδα μόνη και ξερασαμε τα λαρύγγια μας.
    Ηταν γαμω τα βραδυα

    Nova πουτανα και που μας έκοψες το σήμα για να μην δούμε το ματς ώστε να ξενερωσαμε πήρες τα @@ μας και μείναμε ολοι μέχρι το τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσες φορές τα έγραψα σε αναρτήσεις μου Πρες και κανείς δεν με πίστευε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρα πολυ σωστο το post σου press.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ. ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΟΗΜΑ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΣΤΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ +5 (τουλαχιστον)


    ολα τα αλλα ειναι να 'χαμε να λεγαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 6,000 κόσμος έξω από την Λεωφόρο (70 χ 30 χ (3 άτομα / τετραγωνικό μέτρο) = 6,000 )


    Φοβερός παλμός , στο δεύτερο ημίχρονο που η ομάδα έπαιξε φάτσα στην 13 , μας άκουσαν και εμψυχώθηκαν. Η ΝΟΒΑ έκοψε το σήμα , οι διάφοροι Καραλήδες λέγανε για τον κόσμο που δεν βλέπανε και την φωνή που τσάκιζε κόκκαλα.


    Μπράβο στην ομάδα , απέδειξε ότι είναι καλύτερη του ΠΑΟΚ και του Βρωμοθρήνου. Αν δεν μας είχαν αφαιρέσει τους 3 βαθμούς και ο Σιδηρόπουλος δεν μας πήγαινε στο 97 για να βάλει γκολ ο Θρήνος , τωρα θα είμασταν πρώτοι. Θα φτάσουμε πρώτοι , γιατι αυτό το πρωτάθλημα το θέλουμε περισαότερο απο κάθε άλλον. Η θέληση θα μας δώσει την δύναμη να το πραγματώσουμε. Να και δύο φωτό από την συγκέντρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Nikitas Sirakos9/3/15 12:18 π.μ.

    Για τις Κυριακες σας εινε καλυτερα να βρειτε αλλη απασχοληση. Η ομαδα δεν χρειαζετε κοντα της καφρους σαν και εσας. Χρειαζετε φιλαθλους που την αγαπανε πραγματικα. Αναλογιστειτε τις τιμωριες της ομαδας εξ αιτιας σας και μετα να μιλατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μονο ΠΑΟ9/3/15 12:33 π.μ.

    Εσεις οι φιλαθλοι δεν αφηνεται τις οικογενειες σας να βρεθειται διπλα στον ΠΑΟ οταν παιζει εκτος...ουτε βαζετε το χερι στην τσεπη οταν βιωνουμε τα δυσκολα...βγαινετε μονο και πανηγυριζεται κυπελα και μεγαλες νικες...και στα στραβα της κοβεται το γηπεδο ετσι απλα...
    ΠΟΥΛΟ απο τα γηπεδα μας ολοι εσεις οι δηθεν...
    Π Ο Υ Λ Ο ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Χρειαζετε φιλαθλους που την αγαπανε πραγματικα"


    Εσυ εισαι αυτος ας πουμε και δεν ειναι τα παιδια της 13 που βοηθανε καθημερινα την ομαδα? Που χωρις αυτους δεν θα υπηρχε ο ερασιτεχνης και πολλα αλλα? Οκ.


    Κατσε να σε %%%% ο χοντρος και να λες και ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μάθε αρχικά ορθογραφία και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ωραία φωτογραφία!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δε λέει και ψέματα,διωξτε τους ταραξίες να τελειωνουμε με τις τιμωρίες άντε κουρασατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Eχετε απόλυτο δίκιο μάγκες .Το προχθεσινό συλλαλητήριο το απέδειξε περίτραν 5000 κόσμο στο ΟΑΚΑ ΔΕΝ θα είχαμε, κακώς βέβαια γιατί παντού πρέπει να είμαστε, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ αλλά καινούργιο σύγχρονο αντάξιο του Συλλόγου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου