Αδιαφορία

Αυτός είναι το πρόβλημα και όχι η κακή εμφάνιση της ομάδας μας κάποιες Κυριακές.

Αδιάφορη η ομάδα, αδιάφορο αποτέλεσμα, σε ένα αδιάφορο ματς και πρωτάθλημα, αδιάφοροι και εμείς. Για να φτάσουμε σε αυτήν την αδιαφορία ΚΑΙ φέτος, έπρεπε να βιώσουμε μια ελαφρώς διαφορετική παραλλαγή του story "Ο Ολυμπιακός πρέπει να βγει πρωταθλητής". Όσο δεν αλλάζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο λοιπόν μην γεμίζετε με απαιτήσεις και αναλύσεις το μυαλό σας, γιατί πολύ απλά και όλα τέλει να πηγαίνουν, θα βρεθεί κάποια...συνθήκη για να σας υπενθυμίσει πως αυτός που φοράει κόκκινα πρέπει να χαίρεται στο τέλος.

Μέχρι λοιπόν να
τελειώσει αυτό το πρωτάθλημα, δείτε το δάσος και μην περιορίζεστε στο δέντρο. Αν ο Τριανταφυλλόπουλος κάνει γκέλες, αν οι παίκτες μας παίζουν χωρίς πάθος, αν ο Καρέλης χάνει εύκολα γκολ, αν ο Μπεργκ είναι δυσαναπλήρωτη απουσία είναι λεπτομέρειες. Γιατί έχουμε παίξει και ματς με τον Τριανταφυλλόπουλο να μην κάνει γκέλες, τους παίκτες μας να παίζουν με πάθος, τον Καρέλη να είναι αποτελεσματικός στις τελικές του, τον Μπεργκ να είναι παρών και τον Παναθηναϊκό να μην τον αφήνουν να κερδίσει, να μην τον αφήνουν να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Βάλτε τις αγωνιστικές αναλύσεις στον πάγο για του χρόνου στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα τα αποτελέσματα δεν τα παίρνουν οι παίκτες και οι προπονητές.

ΥΓ: Το ματς δεν έχει τελειώσει, είναι στο 60' και χάνουμε 1-0. Δεν έχει κάποιο νόημα να περιμένω να τελειώσει ο αγώνας. Αυτή θα είναι η άποψη μου και στο 90'. Αυτή θα είναι και μετά την φιέστα του Ολυμπιακού στο άδειο Καραϊσκάκη.

Σχόλια

  1. Ακομα μια φορά περιμένουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα..μας εχει γινει συνήθεια..Η διοικηση απέδειξε από την αρχή της χρονιάς..με την ανοχή στη παράγκα με τις μεταγραφές πως το πρωτάθλημα δεν ηταν αυτοσκοπος ούτε και μια δυνατή ομάδα στην Ευρώπη. Αλλά μερικά πραμματακια πρέπει να ειπωθούν.. κάποια στιγμή και λίγο ποδοσφαιρικά.

    Ο Τριανταφυλλόπουλος έχει πάρει πάρα πολλές ευκαιρίες αλλά έχει κρεμάσει ολόκληρη την ομάδα με τα λάθη του . Σήμερα δίνει πρώτα πάρε βαλέ στον Μπεν μετά πάει να τον ξανασταματήσει και ο Μπεν τον ξανακάνει χαζό . Να ταν η πρώτη φορά .. ? Όχι τις προαλλές ήταν ο Μαρσελίνιο..Είναι κίνδυνος θάνατος όταν παίζει στα δεξιά . και ο Αναστασίου συνεχίζει και τον εμπιστεύεται ! Από την αρχή της χρονιάς τα λέμε..λίγο ησυχάσαμε με τον Ζέκα πάλι τα ίδια....


    Το κέντρο που κατέβασε ο Αναστασίου σήμερα δεν είχε κανεναν παίκτη να μαρκάρει .Πρανιτς Μέντεζ είναι για απόσυρση και ο Νίνης με τον Μαυρία με μπόλικη απραξία στα πόδια τους. Δεν είναι κέντρο Παναθηναικού αυτό. Δυο παιχτες έχει ο Παναθηναικός για το κέντρο που αξίζουνε σε αυτή την φάση τον Λαγό και τον Ζέκα. Όταν λείπουν αυτοί υπαρχει μέγιστο θέμα.


    Ο Πέτριτς καλό παιδι εβαλε κάποια γκολ αλλα το παιδι δε μπορεί . Δε πρέπει να ανανεωθεί . Και δε το λέω σήμερα αλλά από πέρυσι..ακόμα και όταν εβαλε μερικά γκολ και τον αποθεώνανε οι γνωστες.. Η ομάδα θέλει ξεσκαρτάρισμα έχει ΑΜΕΣΗ ανάγκη από ποιοτικούς παίχτες . Βέβαια χρειάζονται ΧΡΗΜΑΤΑ. Άρα ΔΙΟΙΚΗΣΗ και οχι διαχειριστές ..Διοικηση που θα χώνει ΧΡΗΜΑ και θα προστατεύει την ομάδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω με το αρθρο σου press και μου αρεσε που το εγραψες στο 60 οπως λες!!
    Το αστειο της υποθεσης για εμενα παντως (καθε χρονο βασικα) ειναι οτι απτην επομενη αγωνιστικη αν δν κανω λαθος...θα παιζουν ολες οι ομαδες την ιδια ωρα!!!
    Εννοειται για την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ του πρωταθληματος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενα Μαρινακη δηλαδη.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρέπει να ξυπνήσει η ομάδα. Μπορεί ο κόσμος να καίγεται, μπορεί να έχει βαλθεί το σύμπαν να μας θυμίζει με σφαλιάρες πως δεν γίνεται να παίζει δεξί μπακ ο τριάντα, απουσίες, κάρτες και φυσικές καταστροφές, αλλά έχουμε πλέι οφ και βατό αντίπαλο υπολογίζω μόνο τον παοκ. Είναι φανερό πως θέλουν να μπαχαλέψουν την 4άδα και να πετάξουν παναθηναϊκό και παοκ έξω. Να ξυπνήσουν τα παιδία γιατί μπορεί το -3 και η αντιμετώπιση που έχουν από τη διαιτησία να είναι αποκαρδιωτικά αλλά δεν τελειώσαμε ακόμη. Δυστυχώς στα επόμενα ματς δεν θα μπορέσουμε να είμαστε κοντά στην ομάδα να βοηθήσουμε. Άρα πρέπει ο Αναστασίου να "μονώσει" πάλι την ομάδα και τα "παιδιά" να γίνουν άντρες. Δεν είναι μόνο το τέλος της φετινής σεζόν αυτό αλλά και η αρχή της επόμενης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαύρο χάλι πρέπει να συνέλθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σιγουρα κανεις πλακα ενοψει πρωταπριλιας ετσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Vladimiros Aslis23/3/15 1:53 π.μ.

    Εχει δίκιο ο φίλος ως ενα σημείο ο μέντες ήταν φέτος τελείως αποτυχία πρέπει να φύγει οι πράνιτς πετρις τριάντα για αναπληρωματικοί και βλέπουμε Η διοίκηση καλά τα πάει αν εξαιρέσεις την ξεφτίλα με τον γαυρο που δεν είχε την δύναμη να μαζεψει χοντρο - περειρα - κσι κόσμο όποιος ήθελε έκανε ότι ήθελε μέσα στη λεωφόρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Vladimiros Aslis23/3/15 2:01 π.μ.

    Δεν είναι έτσι φιλαράκο, η ομάδα έδειξε από την αρχή και συνεχίζει να δείχνει ότι είναι ασταθής και θέλει ενίσχυση, μπορεί να είχε πιο πολλές πιθανότητες αν δεν την πατούσε η διοίκηση με τον χοντρό στο ντέρμπυ (και τους 3 χαμένους βαθμούς) συν δυο- τρεις αγώνες που αδικήθηκε αλλά πάλι δύσκολα θα το παίρναμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απο τη στιγμη που συνεχιζουμε να συμμετεχουμε στο πανηγύρακι της σουπερ λιγδας πρεπει να βρουμε κινητρο να κυνηγυσουμε αυτα που ΤΕΧΝΗΤΑ μας έμειναν. Παλι καλα έχει διακοπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε μαγκες πραγματικα την παλευετε?????ακομα μιλατε για συστηματα και για παικτες?????πατε καλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όχι δεν κάνω πλάκα. Να κρατηθούμε στο -9 , δηλαδή να νικήσουμε όλα τα επόμενα ματς , ανεξάρτητα τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ. Προσωπικά με ενδιαφέρει να κυνηγήσουμε τον ΟΣΦΠ παρά να κοτάξουμε πως θα είμαστε σε διαφορά ασφαλείας με τον ΠΑΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νίκο , συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αυτά που μας έμειναν τα κυνηγάμε. Από του χρόνου , ο πρόεδρος πρέπει να σκεφτεί τι θα κάνει , γιατί αν ξαναγίνουν τα ίδια όπως φέτος , μάλλον καλό είναι να δούμε να συμμετάσχουμε σε άλλη λίγκα ή να κάνουμε μία με ΠΑΟΚ , ΑΕΚ και άλλες ομάδες που θέλουν την εξυγίανση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου