ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ!


ΜΕΡΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ, ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ 2 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΑΣ!

ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΤΙΣ 7!

Σχόλια

  1. πολυ καλη κινηση και θα ηταν ακομα καλυτερη αν γινοταν οργανωμενα και σε συνδυασμο με οπαδους αλλων ομαδων(αεκ,ηρακλης,αελ,αρης)στο βαθμο βεβαια που δεν θελουν οι ιδιοι να παρουν τη θεση του γαυρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δυστυχως εχουμε δρομο ακομη για τετοια εγχειρηματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι περιμένεις Πρες από μυαλά δημοσιογράφων , που ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του Μαρινάκη. Αυτές οι 3 εφημερίδες , Γαύρος , Πρωταθλητής και Φως απηχούν τις πιο βρώμικες απόψεις και θέσεις από όλες τις αθλητικές εφημερίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα με πεις τρελο αλλα εχω σκεφτει και το θανατο του φαταουλ για να γλιτωσει και να ξεβρωμισει ο τοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δύσκολο το σημερινό ματς , χωρίς την παρουσία οπαδών. Θα χρειαστεί πολύ προσπάθεια. Παρόλα αυτά θα είμαστε εκεί , απέξω από το γήπεδο , όσοι πιστεύουμε στον Παναθηναικό , μέσα στο δυνατό κρύο για να ενισχύσουμε την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αστο press, δεν εχει νοημα να το συζητας... οσο υπαρχει αυτη η εγκληματικη οργανωση, τη μια θα ειναι ο καιρος, την αλλη θα βαλουν την αντιπαλη ομαδα του γαυρου να παιξει 2 μερες πριν, την αλλη θα 'ναι καρτες και πολλα.


    ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΑΦΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου